beyler herkeze merhaba yazım uzun ama lütfen bir bakın. ben bir kaç dakika önce üye oldum ve size birşey sormak istiyorum.Ben 9 ay yaptım body 1 ay ara verdm vücut dinlensin diye ve şimdi 4 aydır gene gidiyorum..3 gün önce weider amino liquid mega forter aldm üstnde idman öncesi ve yatmadan önce diyo..Ama ben 3 gündür de yatmadan önce içince uyuyamıyorum ilk gün tesadüf sandım ama 3 günde böyle oldu böyle birşey yaşayan var mı acaba?Birde bunu kullanım zamanı çok kafama takıldı 4 sayfayıda okudum herkez kendi kullanım şeklini yazmış tabi ama en doğrusu nedir?Ben bu ilaçla beraber birde hergün yarım kilo süt+5 yumurta+fındık+fıstık+buğday nişastası+2 muz+bi paket çikolata+10-15 cicibebe koyduğum bir karşım yapıyorum.Bu karışım ve aminoyu nasıl kullanmalıyım?Vede ben hergün tek bölge çalışıyorum her bölgede 5 hareket yapıyorum.boyum 1-87 kilom 89..çok teşekkür ederim cevaplar için
Cevahir alışveriş merkezinden arkadaşım almıştı.Şu anda satılıyor mudur bilmem.bu ürünü güvenle alabileceğimiz bir site veya adres var mı? dünya para verip bir de sahtesiyle uğraşmayalım. eğer adres vermek yasaksa özelden de gönderebilirsiniz.
arkadaslar bende burdan bu urun hakkında bilgi aldım ve internette ufak bir arastırma yaptım bir sitede son kullanma tarihine 2 ay kaldıgı için urun yude 45 indirime girmiş okuduklarımdan sonra dusunmeden hemen sipariş verdim.
mrb arkadaşlar 4 aylık bi sporcu olarak bana bu ürünü tavsiye edermisiniz....
ama 8 9 yıllık sporcu geçmişim var....
bo:1.80
kg.82-84
bcaa sadece dışarıdan alınabilen ve yoğun egzesizde kaslarda enerji için tüketilen amino grubudur (Isoleucin, Leucin ve Valine). antreman sırasında bcaa deposu azalacağından, ekstra bcaa alman faydalı olacaktır. amino asit haplarında ise insanda metabolize olan 20 çeşit amino asit vardır, bcaalar buna dahildir ama az miktardadır. o 20 çeşit aminodan bir kısmı zaten insan vücudunda üretilir, geri kalanı ise protein tozlarından temin edebilirsin. ama tozlardan aldığın bcaa yetersiz kalabilir.