Arkadaşlar, hem sizin yorumlarınızdan hem de ürünün içeriğinden, ürünün çok çok başarılı olduğu anlaşılıyor. Ben de heveslendim ve hemen gidip aldım. Ancak bu ürünün tadı tam bir facia!!! Çok çok kötü!!! Bu ürüne ilişkin tüm yorumları okumuştum ama tadıyla ilgili hiç bir eleştiriye rastlamayınca tadı konusunda bir sıkıntı olmadığını düşünmüştüm. Ama dediğim gibi tadı berbatın da ötesinde. Siz ürünün tadı konusunda hiç sorun dile getirmediğinize göre, ya benim üründe bir bozukluk var ya da ben içmeyi beceremiyorum. Kullanan arkadaşlardan çok acele cevap rica ediyorum. Siz nasıl içiyorsunuz? Neyle karıştırıyorsunuz? O berbat tadı nasıl bastırıyorsunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
etkisini tam görmek istiyorsan hiçbirşeyle karıştırmadan iç.
Tadı gerçekten çok kötü berbat.
mega forte iyi bi ürün ama dediğin gibi pahalı, ayrıca bu sitede de yok. hatta site de weiderin çoğu ürünü yok. arkadaşın kanadadan sadece bu sitede yazılı olan ürünleri mi getirebilecek? yoksa kanada da satılmadığını zannetmiyorum. eğer illa ki amino alcaksan sitede amno 12000 var ama olmadı onu alırsın. fiyat türkiyedekine göre yine de çok iyi...
ya aslında internetten arkadasın evine getirebilecek en iyi aminoyu almayı dusunuyorum cunku arkadasım bu işlerle fazla ugrasmasını istemiyorum olmadı dedigin gibi amino 12000 alırım peki gumruk olayları nasıl oluyor gecerken ne kadar para öducem onun hakkında bilgisi olan war mi ordan buraya kargoyla bu 2 urunu ( muscletech nitro tech ve amino asit) ne kadara getirirler ortalama yardımcı olursanız sevinirim
ben amino asiti de supplementlerime katmayı düşünüyorum
3050'nin hap boyutu yüzünden çoğu kişi yutmada zorlanmış o yüzdn sıvı olarak mega forte'yi düşünüyorum antremanımın ağırlığını karşılama amacıyla
antrenmandan yarım saat önce NO alıyorum mega forte de maksimum pump etkisi yaratıyormuş bu ikiliyi nasıl stack yapabilirim? NO ürünüm Superpump 250. Önce No sonra mega forte bir sorun çıkartır mı?