slm
bu urunu alıp kullanmayı dusunuorum.. ancak protein tozu ile en ii nasıl kombine edebilirim?
spordaki hocalar yarım sise ant. oncesi.. antreman sonra protein tozu ile kalan yarım sise beraber fln dediler bana biraz cok yuklenmis geldi...
onun yerine kalan siseyi gece yatmadan once mi alsam..?
ayrıca kombine yapılacak toz ne tavsiye edersiniz ? gaspari myofusion kullanıorum genelde...
antremandan çıktığın anda al bir tane soyunma odasındayken.üstüne yarım saat içinde yemeğiniye tamamdır.boşuna paran gitmesin.antreman sonrası bir ampül alman yeterli.onun dışında protein tozunu kullan.bu ürün sadece antremandan sonraki ilk 45 dkaika için üretilmiştir.
hee ben zenginim param var diyosan antremandan 20 dakika öncede bir ampül içebilirsin.yani günde 2 ampül harcamış olursun.buda zengin kullanımı şeklidir.
gece yatarken optimum casein almak daha mantıklıdır.bu ürün pahalıdır çünkü.
Bu ürünün en önemli özelliği pump etkisi. Antrenmandan 20-25 dk . önce yarısından biraz fazlasını içip antrenmandan sonra kalan kısımını içerek maksimum etki sağlanabilir.
Nasıl bir pump etkisi olduğunu kullananlar bilir. Benim kaldırdığım ağırlıklarda da gözle görülür bir artış olmuştu.
Ancak gece yatmadan önce alınacak bir ürün değil. Ultimate Iso Sensation 81 ve ON Casein yatmadan önce alınacak ideal ürünler.
Kaliteli proteinlerin markaları belli saflık derecesi en yüksek optimum-yada bipro önerebileceğim proteinler.
Gece yatmadan önce izole protein almak için uygun zaman değil.
Mega Forte arginine-orginine kombinesi olduğu için gece alınabilir. HGH için.
Mega forte'nin en uygun kullanımı antreman öncesi ve gecedir. Antreman sonrası da ekstra BCAA için alınabilir ama arginine içerikli bir ürün için bu israf olur.