Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408

saydam

Özel Üye
11.075 mg serbest formda amino asit / ampul
weider_amino_liquid_mega_forte_20_ampul_8806.jpeg

Yetkili Satıcı: Weider Amino Liquid Mega Forte 20 ampul

Amino asit profili
1 ampul içinde

L-Alanine
293 mg

L-Arginine
3000 mg

L-Aspartik asit
563 mg

L-Cysteine
163 mg

L-Glutamine
981 mg

Glycine
100 mg

L-Histidine*
88 mg

L-lsoleucine*(BCAA)
281 mg

L-Leucine* (BCAA)
469 mg

L-Lysine*
500 mg

L-Methionine*
106 mg

L-Ornithine
3000 mg

L-Phenylalanine*
125mg

L-Proline
325 mg

L-Serine
256 mg

L-Threonine*
375 mg

L-Tryptophane*
50 mg

L-Tyrosine
125 mg

L-Valin* (BCAA)
275 mg

* Temel Aminoasitler

Hazırlanışı : Kullanıma hazır bir şekilde üretilmiştir. Ampulün kapağını açarak direk içiniz yada 300 ml doğal meyve suyuna ilave ederek içiniz.

Kullanımı : Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 15 dakika önce ve yatmadan önce olmak üzere,

< 80 kg: 1 ampul
> 80 kg: 1 ampul
>100 kg: 2 ampul içiniz.
Ambalaj : 20 x 25 ml Ampul

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte NO # 1 Amino !

en iyi en orjinal weider ürünü bence ama diğer tablet,peptid form aminoya göre ekonomik olamayabilir malesef öbür türlü tek geçerim bunu ! ;)

Kaybedilmeden kazanılan kas kütlesi, çok iyi gelişen adaleler, iyi bir yağ yakımı ve süper bir definisyon... gercekten dogru..mukemmel bi ürün ama cok pahalı

kuladıgım zamanlardaki etkisi gerçekten mükemmel ama fiyat olarak cok pahalı ..yatmadan önce alındıgı takdirde gh uyarır

kusursuz bır urun.ızmır px'de son kullanma tarıhıne 3 ay yaklastı dıye 45 ytl'ye kadar dusmustu.yetişemedim.

Gecen gün Blitz sordu " en ii supplement neydi kullandıgın ?" diye...
cevabım Amino liquid Mega Forte oldu... Saat gece 04:00 e kurup saati kalkıp icip tekrar uykuya dewam ediodum... kütle olarak o donem cok faydasını gordugume inanıorum.. igrenc bi tadi war ama faydalı neyin tadı guzeldir ki zaten :)

arkadaslar bende bu ürünü aldım fakat nzmn kullanacağım konusunda kararsızın yardımcı olurmusunuz.üstünde yatmadan önce yazıop fakat ben yatmadan önce Gh booster alıorum aminoyuda ant hemen sonra.nasıl almam gerekio sizce?

çok acil kullanım bilgisi

arkadaşlar merhaba 188 cm 81 kilo yum modellik yarışmasına giricem ve suan definisyon dietindeyim weider mega forte ve bcaa aldım nasıl kulllanmalıyım.kimisi yarım tüp idman öncesi yrım tüp yatarken diyo kimisi
1 tüp idman öncesi diyo.bcaa da kaç tane atmalıyım.yardım edersiniz sevinirim çok acil

weider kullanım

teşekkür ederim bilgi için ama benim anlamadığım bu weiderin kullanım bilgisini anlamak mümkün değil 2 farklı zamanda kullanın diyo ve 80 kilo üstü 1 kutu alsın diyo,idman öncesi 1 kutu yatarken 1 kutu şeklinde anlaşılıyo.günde 2 tüp alsan 10 günde kutu bitiyo tam olarak anlamadım bu işi.aynı şekilde bcaa da 80 kilo üstü 5 diyo 2 farklı zaman diyo.bu idman öncesi 5 idman sonrası 5 mi demek yoksa toplam 5 mi.eğer toplam 10 demekse weider liguig mmega forteden de günde 2 tüp almak demek oluyo.gerçekten garip.tam kullanım kosullarını bilen arkadaşlar aydınlatırsanız sevinicem.kilom 81 boy 188 ve suan definisyon dietindeyim.nasıl kullanmam gerekir mega forte ve bcaa???

Çok kaliteli ve etkili bir ürün. Ama en az 2 kutu kullanmak lazım etki için.

bende de var ben ant. önce yarısını sabah erken saatte 4 gibi de diğer yarısını içmeyi planlıyorum , gece yatarken içecek protein tozun varsa bence sende böyle yapmalısın...
yani ant. öncesi yarım al
ant sonrası meyve suyuyla( üzüm suyu) protein tozu al
gece yatmadan sütle( muzda karıştırısan TAM SÜPER OLUR :) ) protein tozu al
sabah 4 gibi de diğer yarısını al.

mankiw dedi:
ben aldım bugun, tadı rezalet :) bunu her gün mü almamzı azım yoksa anteeramn günlerimi
antrenman olmayan gunlerde bu urunu ziyan etme.onun yerıne off gunlerde proteın bazlı içecekler tuket.gh açısından en faydalı urunlerden bırı oldugundan amaç buyume hormonu ise gece yatmadan once yarım tup (benim favorım tam tup) alman yerınde olur.antrenman sonrasında ıse hydrolıze whey zaten işini gorecektır.

Çok güzel bir ürün.

Bende bu ürünü kullandım çok memnun kaldım antremandan sonraki gün agrılarını oldukça azaltıyor;bundan sonra da amino acid kullanıcaksam bu üründen başkasını kullanmam herhalde .Pahalı ama bu ürünü kullandıgınız zaman paranızı çöpe atmadıgınızı farkediyorsunuz.
Başka amino da kullandım içindeki pudra şekeri mi acaba diye çok düşündüm :D

Back
Yukarı