Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
arkadaşlar merhaba.ben geçenlerde hardline amino 2000 ürününü aldım,ve antreman öncesi 5 tablet,antreman sonrası 5 tablet kullanmaya başladım.ama dün forumda Weider Liquid Mega Forte ürününü görünce doğrusu aklıma takıldı,bunuda kullanmak istiyorum.ama bulamıyorum.internet üzerinden nerden alabilirim/ taksitle),allah aşkına bi yardımcı olun.
bir de ben şöle düşündüm haftada 4 gün antreman günlerinde Weider Liquid Mega Forte kullanırım,diğer 3 günde günde 15 tablet olmak üzere hardline amino 2000 kullanırım.sizce ben bb'ye yeni başlamış biri olarak bu ürünü alamalımıyım.al diyorsanız;elimde likit l_carnitirin+hardline amino 2000+ Weider Liquid Mega Forte nasıl kullanmalıyım?alma diyosanız; l_carnitirin+hardlineamino'yu tavsiye edebileceğiniz daha verimli bir kullanım şekli varmı?
saygılar....

etkili bir ürün

Etkili bir urun olabilir ama miktar olarak o fiyata cok az.Litrelik almak lazim alacaksak hem daha ucuz hem daha cok gidiyor.

iyi güzel fikirde nerede satılıyor bu litrelik ürün? varsa hemen alalım zaten. kullandıkmı en az 3-4 kutu kullanmak lazım etkili olması için. yoksa boş...

Turkiyede satılmıyor litrelik aminolar ama amerika dan cantada getirenler war ben ole alıyorum.hem daha ucuz burdakilere gore.arastırıp bulmaniz lazım getirtenleri.Gittiginiz salonda hocanıza fln sorun birini tanıyolardır mutlaka gelip giden.

Corrado dedi:
guardbody dedi:
kusursuz bır urun.ızmır px'de son kullanma tarıhıne 3 ay yaklastı dıye 45 ytl'ye kadar dusmustu.yetişemedim.

İzmir'deki px tam olarak nerede acaba?
ben babası içeride çalışan bir arkadasın yardımı ile baglantı kurmustum.normalde sadece amerıkalı askerler faydalanabiliyor.şu sıralar creatın kampanyada.

ALPEREN dedi:
Antrenman öncesi, yatmadan önce veya antrenman sonrası da alabilirsin. Protein tozu falan kullanıyorsanız ona göre ayarlamanız lazım. Ancak ürün üzerinde spor öncesi ve gece yatmadan önce yazıyor.

idman öncesi bcaa çok iyi gider ama bu ürünün bcaa değerleri düşük o yüzden ben olsam idman sonrası tercih ederdim hem sıvı olduğu için de katabolik etkiyi ortadan kaldırmakta iyi iş görür.

Bu ürün bir açıkartırma sitesinde hemen al fiyatı ile 117 ytl.Ben halen araştırmaktayım ve b.buildingte yeniyim.Aradığım şey biraz güç verici özellikte olmalı o kadar.Günün verdiği bitkinlik yüzünden spordan verim alamıyorum.

megaforte

arkadaşım bende de aynı sorun var,spordan verim almakran ziyade spora bile gidemioyorum,üşeniyorum.eğer yeniysen bu ürünü önermem çünkü ürün biraz daha üst düzey sporcular için.Antreman verimini büyük oranda artırır ve büyük enerji verir.Ayrıca normal hayatta da hormonlarının düzenlemesinden dolayı çok işe yarar.içinde 3000mg arginin sana antreman dışında aktivitelerde de yarar sağlayabilir:) ornithin ve glutamin dozajlarının yüksek olması en büyük avantajlarında biri.sana gelince antremandan önce kompleks karbonhidrat kullanman gerekiyor.ortalama antreman 2 saat önce patates,kepek ekmeği,yulaf gibi besinler tüketmen gerekiyor.çünkü bunlar kana diğer şekerlere göre(beyaz şeker,un..) daha yavaş karıştığından insülin seviyesinin aniden artmasını engelliyor bu da senin yorgun hissetmeni engelliyor.marketlerden kolaylıkla bulabileceğin müsli'yi sana öneririm ve antremandan sonrada bir muz senin için yeterli olacaktır ancak protein alımınada muhakkak dikkat et.

idman öncesi bcaa çok iyi gider ama bu ürünün bcaa değerleri düşük o yüzden ben olsam idman sonrası tercih ederdim hem sıvı olduğu için de katabolik etkiyi ortadan kaldırmakta iyi iş görür.

Bencede idman oncesi yararli olur.Fakat 1 sise kullanacagim icin BCAA ve Glutamin az kaliyor.Hele bir de sisenin 1/2 yada 1/3 ünü aksam icersek bu oranlar iyice azaliyor.
2 sise icmek ise hem fazla gelir hemde maliyetli olur:mad:

ya arkadaşlar peki bu kilo aldırıyormu ben bundan suanda kullanıyorum ama kilo almak istemiyorum aksine kilo vermek istiyorum. ve bunun yanında kullandığım ürünler multipower l carnitin ve hardline protein tozu

weider anımo mega forte antrenmandan 15-20 dakika once içiyorum
weider animo mega forte sonra multipower lcarnitin antremana 10 dakika önce ve antreman yapıyorum yaklasık 40 dakika sonra antreman biter bitmez proteini basıyorum bu şekilde arkadaım tavsiye etti ama bu şekildemi kullanmak gerekiyor? tavsiyeleriniz nedir?

bu kullandığın ürünlerin hiçbiri kilo aldırmaz arkadaşım.şu anda bu ürünleri kullanıyorum.bildiğim kadarıyla doğru kullanım şekli budur.idman öncesi carnitin+mega forte idman sonrası whey.gece yatmadan tekrar mega forte.

kızılaydaki milli piyangonun arka sokağına bak.orada amerikan pasajı olması lazım.her ürün mevcut.

Bu ürün bir açıkartırma sitesinde hemen al fiyatı ile 117 ytl.Ben halen araştırmaktayım ve b.buildingte yeniyim.Aradığım şey biraz güç verici özellikte olmalı o kadar.Günün verdiği bitkinlik yüzünden spordan verim alamıyorum.

ben izmirdeym gerçekten büyük ve güvenilir bir dükkanda 105 ytl ye en yeni kutusundan veriolar. o fyat pahalı

Back
Yukarı