Weider Maximum Krea-Genic

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 34 66,7%
  • Orta Karar

Votes: 13 25,5%
  • Başarısız

Votes: 4 7,8%

• Total voters
    51
Hazırlanışı:

1 porsiyon = 6,5 gr ürünü (kutu içindeki kendi ölçeği ile 1 kaşık) 200 ml meyve suyu ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanımı:

Şampiyonlar - antreman günlerinde sadece 1 kullanım zamanı söz konusudur; antremandan 30 dk. önce olmak üzere,

< 80 kg: ilk hafta 1,5 porsiyon sonraki 5 hafta 1 porsiyon, > 80 kg: ilk hafta 2 porsiyon sonraki 5 hafta 1,5 porsiyon, > 100 kg: ilk hafta 3 porsiyon sonraki 5 hafta 2 porsiyon içiniz.

Daha sonraki 2 - 4 hafta ara veriniz ve tekrar baştan aynı şekilde devam ediniz.

Not: Kahve desteğini günlük 4 fincana kadar azaltınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
şu an bu ürünü kullanıyorum 1 ay dolmak üzere çok fazla bir güç artışı olmadı.Benchte toplamda 2 kg arttırabildim tabi bu krea genic sayesindemi oldu ondan emin değilim.Ama ürün çok pahallı,gerçi 500 gr toplamı 1 ölçek 6.5 gr olarak kullanıyorsunuz 6 hafta sonrası 2-4 hafta ara vereceğinizi de düşünürsek uzun süre kullanabilirsiniz ama yinede çok pahallı

güç artışı için değil ama kas yapılaşması için öneririm.

cok methediliyor bu urun. double buffered olduğu içinde kreatini kaslarınıza eksiksiz tasıma ozelliği var. ayrıyetten bobreklerdede sodyum artanı bırakmıyor. ama gel gorki bunun fiyatı musade etmiyor kullanmaya diyebilirim.

cok methediliyor bu urun. double buffered olduğu içinde kreatini kaslarınıza eksiksiz tasıma ozelliği var. ayrıyetten bobreklerdede sodyum artanı bırakmıyor. ama gel gorki bunun fiyatı musade etmiyor kullanmaya diyebilirim.

Nerde güzel bir ürün var illaki bizim vatandaşımız 4x fiyata satar:D

Evet arkadaşlar 4 haftadır bu urunu kullanıyorum.Benim çalışdıgım salonda hiçbir sogutma sistemi yok.Bu yaz ogle sıcaklarında performansım cok muthiş artmış durumda.Fiyat olarak uygun tavsiye ediyorum.

fiyat olarak pahalı gibi ama ölçeğine bakarsak fiyatı uygun geliyor. 2 aylık bir kullanımı oluyor yani. 2 hafta da ara düşünseniz. 2,5 aylık bir kullanımı var. bsn cell mass ile arasında kaldım kalite bir creatin için.

fiyat olarak pahalı gibi ama ölçeğine bakarsak fiyatı uygun geliyor. 2 aylık bir kullanımı oluyor yani. 2 hafta da ara düşünseniz. 2,5 aylık bir kullanımı var. bsn cell mass ile arasında kaldım kalite bir creatin için.

Cell-Mass kullanan Arkadaşlarımın Hepsi Çok iyi Sonuçlar aldılar.Bunu kullanan görmediğim için hakkında yorum yapmak doğru olmaz:S

bendede bu ürün var ,
sadece antrenman günlerinde kullanıyorum, sizce off günlerdede kullanmalımıyım ?
ve clen buterol ile kullanılsa bi sorun olurmu ?

ozaman kreatine , aramı vereyim?
bide off günlerde kullanacakmıyım kreatini ?

adam akıllı bı yorum bıle yok kullanmayanlar toplanmıs yorum yapıonuz...onumuzdekı hafta kullanmaya baslıyorum etkılerını yazarım buraya...

ıkı haftaoldu baslayalı ve performans adına bısı kattıgını soyleyemem kas yapılanmasını da bu kadar kısa surede anlamak zor...memnun etmedı acıkcası sonucları benı...

ben bir kutu kullandım ilk baslarda örnek vermek gerekirse tatmin etmedi ama daha sonra bekledigimden iyi cıktıgını fark ettim güzel bir ürün tavsiye ederim

fedoravDaha sonradan dedıgın ne kadar kullandıktan sonra acabılır mısın bıraz?ben ıkı haftadır kullanıyorum yanı tmm ıkı haftada ne yapabılır bı urun ama kreatın oldugu ıcın bellı bı performans artısı beklerken olmadı sen ne zamandır kullnıyosun?

gameover ögrenciyim yanı oyle aman aman beslenemıyorum yumurta makarna mercımek pırınc...sabah kahvaltısı yumurta oglenlerı bıraz gec de olsa 4 5 gıbı yıyebılıyorum makarna aksamları da corba pılav genel ıtıbarıyle boyle...185 boyum 82 kılom...

ali43,

beslenmenizde bayağı bir protein eksikliği mevcut. bu durumdan dolayı üründen tam faydalanamıyorsunuz diye düşünüyorum.

en azından tavuk tüketebilirseniz ürünün etkisini daha çok göreceksinizdir.

sizin de bildiğiniz gibi ana beslenme zayıf olduğu sürece ek besinler pek işe yaramazlar.

saygılarımla.

Back
Yukarı