mehmetanil
Üye
Muscle Freak i kullandıgım dönemde yanında sadece whey kullanıyordum
kauss benım supplement gunlugumu görmustun sımdı craze bıtınce buna baslıcam sana etkılerı eskısı gıbımı yazarım .

Ben bu ürünün içeriğini çok beğendim.İçeriği çok güzel kilo aldırır mı acaba?
İçeriğini çok beğendiğinize göre içeriğindeki maddeleri ve bu maddelerin kilo aldırıp aldırmadığını bilmeniz gerekirdi bence.
Sorunuza gelirsek, bu ürün kilo aldırmak için değil antrenman performansınızı artırmak için tasarlanmış bir üründür.
Tabikide bilmediğim şeyler var yoksa burda işim olmazdı heralde
Ben daha çok vitamin kısmıyla ilgileniyorum bu nedenle içeriği hoşuma gitmişti tablet vitaminimde olan herşey+extrası var bu yüzden kilo aldırır mı diye sordum ilginiz için teşekkür ediyorum.
****** sitesinde performans arttırıcılar kategorisindeydi zaten.
Ürün almayı planlıyorum merakım bu nedenle tam kararımı veremedim kafa_
üç haftadır kullanıyorum bence parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. vücudumu antrenman esnasında acayip bir şekilde aktif hissediyorum. yorgunluk hissi neredeyse yok. yağ yakımına katkısı ne kadar bilmiyorum ama definisyon yapıyormuşum gibi detaylanmaya başladı vücudum. benim sormak istedğim birşey var bu ürün içeriğinde 3000mg creatine var buna ek olarak antrenmandan hemen sonra 2.5 - 3 gr creatine monohidrat alsam abartı olmaz dimi?
bence bu ürüne bukadar para vermene hiç gerek yok n.o ürünlerinin çoğunda bcaa mevcut zatenARKADASLAR MUSCLE FREAK ALMAYI DUSUNUYORUM ICERISINDE BCAA GLUTAMIN AMINO VS BULUNUYORMUS KULLANMAMIZA GEREK YOKMUS SADECE PROTEIN ILE KOMBINE EDEBILIRMISIZ NE DERECE DOĞRU BİLMİYORUM CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM..
YADA O PARAYA SENIN YERINDE OLSAM ŞUNLARI KOMBİN EDERİM DEDİĞİN GÜVENDİĞİNİZ ÜRÜNLER VARMI