weider muscle freak

WEIDER-KreaGenic-Muscle-Freak bir porsiyon da mono 2820 diger turler 2478 mg sunuyor. 80 kilo alti kreatine kullaniminda 5-6 gr uygun oldugu belirtilmekte. Heavy duty vs tarzi agir bir idman yoksa bence yeterli olacaktir.

yorumlar için teşekkür ederim 1hafta creatin yüklemesi yapmalımıyım sizce günde20 gr olarak yoksa direk ürüne başlayayımmı kilo 85 1yıldır yapıyorum

Yüklemeye gerek olmayan bir ürün. Ama dozaj olayını iyi ayarlamanız gerek. Zaten uyarısında da bunu söylüyor.

Kullandıktan sonra izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim. Forumda bir arkadaş bu ürünü çok övüyordu aklıma sokmuştu ama kullanmak nasip olmadı. Bunun yerine başka weider ürünlerine yöneldim

Yüklemeye gerek olmayan bir ürün. Ama dozaj olayını iyi ayarlamanız gerek. Zaten uyarısında da bunu söylüyor.

Kullandıktan sonra izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim. Forumda bir arkadaş bu ürünü çok övüyordu aklıma sokmuştu ama kullanmak nasip olmadı. Bunun yerine başka weider ürünlerine yöneldim

Ayni sekilde bende merak icinedyim, lutfen paylasiniz deneyimlerinizi.

Forumda bir arkadas enerji anlaminda cok etkili olduğunu diger no urunleri gibi etkisinin bikac servis sonra azalmadigini her serviste hic azalmadan aynı etkiyi aldığını söylemişti gercekten cok merak ediyorum etkilerini tek korkum fiyatı ise yararsa gam yemem ama yaramazsa buna 250 tl verdigim icin kafamı duvarlara vururumhyper_

Yanlış anlaşıldım.ben 1hafta creatine yüklemesi yaptıktan sonra bu ürüne başlamak daha etkili olurmu diye sormak istedim.İzlenimlerimi tabiki paylaşırım ama 1 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum.

arkadaşlar ben 2 sene önce normal muscle freak kullandım (şimdi mf professional satılıyor) gerçekten süper bi ürünü hem güç artışı hem pump hemde damarlanma hat safhada, yanlız bu beni pek uyutmamıştı. 1 ölçek idealdir ben direk 1 ölçekle başladım (fazlasını kesinlikle aşmayın) ama bana kalırsa yarım ölçekle başlamak en iyisi. 1 hafta sonra tam ölçeğe geçilebilir. en sevdiğim yanı her yerimde karıncalanma yapmasıydı süper bir duygu :D

Bugün ilk günüm muscle freak yorumum karıncalanma yapmadı vücutta,antreman ağırlık eskisi gibi çalıştım ama haraketlerde cheat girmedim.Tadına gelirsek şuruptan beter.

ürün çok iyi karıncalanma flan yapmıyor çalışırken damarlarım patlıyacak gibi oluyor.diğer no ürünlerinden farkı etkisini giderek kaybetmemesi bence.ama gece uykusunda sıkıntı yaratıyor kafein yüzünden

Kullanan arkadaşlara soruyorum fiyat performans oranı değer mi?Yani 250 tl ye bu ürünü alırsak pişman olur muyuz ?parasının hakkını veriyor mu?

gerek yok zaten creatıne var ıcınde ayrıca guzel bı urun ıcınce karıncalanma yapıo ekstra motıvasyon saglıo :D

Back
Yukarı