weider muscle freak

ürünü kullanıyorum 1hafta oldu.Etkisini gösteriyor .Kullandıgım nox ürünlerinin en iyi dikkat veren noxu.Onun dışında süperset programındayken başladım 2.haftasında başladım süperset 3.haftanın sonuna geldim eski ağırlıklarıma döndüm.Merak ettigim süpersetten sonra 1ay önceki ağırlıklarda ne kadar artış olucak?
saygılar..

ben 2. kutumu bitirmek üzereyim,kullandığım nox lar arasında en kalitelisi,fakat 250 tl ye değmez,sen neden aldın diye sorarsan ben para vermeden aldım :) normalde 1 buçuk 2 saat arasında süren antremanlarım 45 50 dakikaya indi bu ürün sayesinde yorulmak nedir bilmiyorum,uyku konusunda herhangi bir sorun yaşamadım...çok param var diyosan tavsiye ederim fakat diğer türlü gerek yok,250 tl ye çok daha sağlam bi kombinasyon yapabilirsin :) bench_O

ben 2. kutumu bitirmek üzereyim,kullandığım nox lar arasında en kalitelisi,fakat 250 tl ye değmez,sen neden aldın diye sorarsan ben para vermeden aldım :) normalde 1 buçuk 2 saat arasında süren antremanlarım 45 50 dakikaya indi bu ürün sayesinde yorulmak nedir bilmiyorum,uyku konusunda herhangi bir sorun yaşamadım...çok param var diyosan tavsiye ederim fakat diğer türlü gerek yok,250 tl ye çok daha sağlam bi kombinasyon yapabilirsin :) bench_O

katılıyorum ayrıca gr fazla noxlardan ben fayda göremedim fazla.superpump nanavapor gibi contre noxlar daha çok işe yarıyor bende c4 gibi

Back
Yukarı