Weider Power Whey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 29 59,2%
  • Orta karar

Votes: 16 32,7%
  • Başarısız

Votes: 4 8,2%

• Total voters
    49

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
WEIDER POWER WHEY
weider_power_whey_big.jpg

Weider Yetkili bayisi: supplementler.com

Hazırlanışı & Kullanımı

Hazırlanışı:
30 gr (= kutu içindeki kendi kaşığı ile bir kaşık) WEIDER POWER WHEY’ i 300 ml az yağlı (%1,5 yağ) süt ile mikser yada shaker kullanarak karıştırınız.

Kullanımı:
Şampiyonlar - antreman günlerinde 2 ayrı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere,

< 80 kg : 2 porsiyon
> 80 kg : 3 porsiyon
>100 kg : 4 porsiyon içiniz.

Orta seviye vücut geliştiriciler - antreman günlerinde 2 ayrı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere,

< 80 kg : 1 porsiyon
> 80 kg : 2 porsiyon
>100 kg : 3 porsiyon içiniz.

Eklentiler

• powerwhey.jpg
    powerwhey.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 894
Bu ürünü kullandım. Hem gainer hem whey kombinasyonu yapmak gibi birşey. Ancak ikisini ayrı ayrı almak daha mantıklı.

forumda ara

bu ürün başlarda kullandığım ama parasal durumlar yuzunden deiştirdiğim bir urundur.weider urunleri malum pahalılar. ancak gercekten basarılı bir urundur. imkanı olanlara tavsiye ederim.

Bu ürünü antrenörüm sabah aç karna bir ölçek antremandan sonra 30 dk. içerisinde 1 ölçek olarak verdi. Ürüne daha yeni başladığımdan böbreklere ve karaciğere yüklenme yapmasından korkuyorum çünkü kullanım önerilerinde '' antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere'' verilmiş. Önerisi olan yazabilirse sevinirim
saygılar.

arkadaşlar merhabalar ben power whey kullanıyorum ancak içinden kaşık çıkmadı benim sorum antramandan önce ve sonra kaç ölçek koymam ve shaker'a ne kadar süt koymam gerektiğini bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim

Bu ürünü kullandım. Hem gainer hem whey kombinasyonu yapmak gibi birşey. Ancak ikisini ayrı ayrı almak daha mantıklı.

Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Sizin de söylediğiniz gibi gainer ve whey'i ayrı ayrı kullanmak daha mantıklı.

Çok fazla etkisini gördüğümü söyleyemem. Orta karar bir ürün.

Tam olarak anlamdım gainerde demiş arkadaşlar ama zaten 30 gr mın içinde 25 gr protein var . 5 gr lık karbonhidrat olsa bile nasıl kombinasyon olarak görülüyor anlamadım bende bu ürünü almak istiyorum yorumları bekliyorum

beyler ben bu ürünü düm aldım protein tozu diye ama arkadaş bu daha etkili dedi ve bunu aldım hem hacim hem kas yaparsın dedi sadece kilo aldırıyosa benim işime yaramaz doğru mudur arkadaşlar..

Biraz yağlandırıyor diyebiliriz.Ancak bu ürünü kullanırken daha çok protein agırlıklı beslenmeniz karbonhidratı eskiye göre çok az kısmanız lazım.Aksi olunca ölçüsüz yağlanabilirsiniz. antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra kullanmıstım ben.Benim fikrim bunun yerine güzel bir whey protein alıp karbonhidrat alımını arttırmaktır.

Merhabalar ben bu ürüne sporla birlikte yeni başladım,
spora yeni başlamamla protein tozu kullanmam her ne kadar doğru bilmem ama
aynaya yan döndüğümde sadece 5 günde göğüslerimin hafif şekilli olarak şişmeye başladığını gördüm, dediğim gibi pek bir bilgim yok ama yazmak istedim.

Bunun yanında Universal Nutrition Amino 2700 kullanıyorum

BB hakkında pek bir bilgim yok ama forumu takip ederek öğreniyorum, bu ürünleri hocam tavsiye etti.

1 ay sonra tekrar yazacağım, iyi günler.

BSN TRUE MASS GAINER 2610 GR yoksa ULTIMATE MUSCLE azda kilo almak için alacamda 176 boy 52 kiloyum biri alacam vucut geliştirmeye salona gidecmde sizce hangisini alipta başlayam cevaplar için tşkr saygilar

Bu ürünün 1 kutusunu daha bu hafta bitirdim azıcık dibinde kaldı. Bana kalırsa whey ile gainer konbin yapın daha iyi işinize karar. Fiyat olarakta daha avantajlı çıkarsınız. Ben şimdi premium whey veya optimum whey arasında fikir ayrılığına düştüm. Yanındada gainer konbin yapacağım. + Kreatin

Back
Yukarı