Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün satın aldım bu ürünü. Yalnız kombine olarak nasıl kullanabiliriz görüşlere ihtiyacım var.
Antrenmandan 30dk. önce Weider Maximum Krea-Genic kullanıyorum. Antrenmandan hemen sonra da Weider Premium Whey kullanıyorum. Premium Bcaa'yı hangi zamana sıkıştırmalıyım? En verimli kombinasyon nasıl yapılabilir?
Bu ürünün içindeki L-Glutamin günlük glutamin ihtiyacını karşılar mı acaba?Ayrıca L-Glutamine nin antreman sonrası ve yatmadan önce kullanılması tavsiye edilmiyor mu?
Tek başına karşılamayacağını düşünüyorum. Ben 2 haftadır Weider Premium Whey ile kombine yaparak kullanıyorum. 2 porsiyonunda 3gr Glutamini Bcaa'dan, Wheyden'de 2 porsiyonda 4gr glutamin alıyorum. Toplamda 7gr. Beslenmede iyi ise yeterli.
Bunun dışında oldukça etkili bir Bcaa olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. A+ bir supplement.
Bende bu gün bu ürünün siparişini verdim , Dayım almanyadan getircek 30 euro ya almış yaklaşık 70-75 TL ediyor. Burda aynı ürün 149 tl , fiyat yarı yarıya kullanınca yorumumu eklicem..
Bir kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.
1.83 boyundayım 20 yaaşında ve 3aydır bb yapıyorum.Bu ürünü yeni kullanmaya başladım antrenörüm kaşıkla içip üstüne su içmemi söyledi daha rahat olur diye.Bu şekilde rahatlıkla içiyorum.Suyla karıştırma arasında bi fark varmıdır ?
Ben ilk olarak Weider Amino 2200 kullanmayı düşündüm,gene antrenörümün tavsiyesi ile bu ürünü kullanmaya başladım.Sizce bu ürünü kullanmakla daha iyimi yaptı hala aklımda soru işareti kaldı çünkü
arkadaşlar ürünü bugun aldım sponsor bağlantıdan alıyordum fakat stokta kalmadığından başka yerden temin etmek zorunda kaldım. Buda bende orjinal olup olmadığı sorutusunu getirdi.
Sorunum şu ürün aynı fotoğrafta gözüktüğü gibi. Fakat kapağı açtıktan sonra genelde kapağın altında koruyucu bi kağıt falan olur genelde, bu üründe bu yoktu.
Sizde varmıydı acaba?