Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
merhaba arkadaşlar şu zamana kadar hep çikolata aromalı protein tozu kullandım ama artık sıkıldım fakat kötü bir aroma almak istemiyorum çikolatalıyı beğenip bu aromayı da çok beğendim dediğiniz bir aroma var mı ? Bir de " stracciatella " yı denemiş birisi tadını nasıl bulduğunu yazarsa çok iyi olur.

merhaba arkadaşlar şu zamana kadar hep çikolata aromalı protein tozu kullandım ama artık sıkıldım fakat kötü bir aroma almak istemiyorum çikolatalıyı beğenip bu aromayı da çok beğendim dediğiniz bir aroma var mı ? Bir de " stracciatella " yı denemiş birisi tadını nasıl bulduğunu yazarsa çok iyi olur.

Arkadaşım stracciatella yı çok beğendiğini söyledi.

Bende denemek istiyorum ama korkuyorum 300 tl verip içesim gelmez diye :D

Yarın 1 ölçek alıp öyle sipariş geçeceğim[DOUBLEPOST=1489160389][/DOUBLEPOST]
kendi proteinimin bitmesine 1 hafta falan kaldı. bir sitede indirime girmiş 232tl ye düşmüş. fırsatı kaçırmadan alayım mı yoksa başka ürün mü önerirsiniz?

Hangi site ?

Son düzenleme:
Stracciatella ben kullanıyorum 10 gündür yaklaşık. Hizli emilim açısından suyla kullanıyorum sürekli. Tadi, süt salep ve vanilya karışımı gibi bir şey. Ağırlıklı olarak vanilya tadı geliyor fakat korktuğum gibi insani bayan ağır bir aroma değil. Çok hafif içimi çok rahat bir aroma.

piyasadaki en sağlam protein tozu. kullandığım 1 ay süresince en çok gelişmeyi bu toz sayesinde elde ettim...

****** un youtube sayfasindaki son videodan sonra bir seyi merak ediyorum. Videoda beyaz kutu premium whey içinden siyah biraz ufak bir ölçek çıkıyor. Ayni toza bende sahibim lakin benimkinin ölçeği seffaf ve kürek gibi. Bu farkin sebebi ne acaba ? ****** e mesaj attim bakalim ne diyecekler

Arkadaşlar bir şey soracağım hocadan weider istedim optimum al diye tutturdu.

Bu adam neden böyle yapıyor ?

sizce weider daha ıyı değil mi ?

İçindeki %20 izo + tat + kıvam + topaklanmaması + aminoasit değerleri bakımından çok iyi. Hocandan 1 ölçek opt. iste, bir dene hoşuna giderse wieder daha fazla hoşuna gider, gitmez ise wieder zaten hoşuna gider :) .

İçindeki %20 izo + tat + kıvam + topaklanmaması + aminoasit değerleri bakımından çok iyi. Hocandan 1 ölçek opt. iste, bir dene hoşuna giderse wieder daha fazla hoşuna gider, gitmez ise wieder zaten hoşuna gider :) .

Weider sipariş verdim hocam:)

Ben neden hocanın bu kadar weider düşmanı olduğunu çözemedim.

Şişirilmiş marka vs diyip duruyor.

Back
Yukarı