Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin

Hazırlanışı ve Vücut Geliştiriciler için Kullanımı :
HAZIRLANIŞI:
30 gr (= 2 dolu yemek kaşığı) WEIDER PREMIUM WHEY PROTEIN' i 300 ml az yağlı (%1,5 yağ) süt ile mikser yada shaker kullanarak karıştırınız.

KULLANIMI:
Şampiyonlar - Tüm antreman günlerinde 4 farklı kullanım zamanı sözkonusudur: Sabah kalktıktan sonra, antremandan 1 saat önce, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
< 80 kg : 2 porsiyon > 80 kg : 3 porsiyon >100 kg : 4 porsiyon

Orta Seviyeli Sporcular - Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı sözkonusudur: sabah kalktıktan hemen sonra, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
< 80 kg : 1 porsiyon > 80 kg : 2 porsiyon >100 kg : 3 porsiyon
Weider Premium Whey Protein

merhaba arkadaslar. yaklasık 3.5 aydır bb ile ilgileniyorum ve 1.5 aydır bu ürünü kullanıyorum. bence gerçekten çok başarılı bir ürün çok faydasını gördüm ama beslenme, dinlenme ve programlı antrenmanlara da dikkat ederseniz etki eder. almayı düşünenlere tavsiye ederim...
saygılar...

Ürün belki iyi olabilir ama ben olsam almam çünkü fiyatı çok yüksek tam tamına 200 TL.Bence onun yerine Muscletech whey protein hardcore alın 160 TLye hiç yoktan 40 liranız cebinizde kalır.Bence fiyat çok yüksek ama siz bilirsiniz.

arkadaslar ben bu ürünü kayıtlı oldugum salonun hocası aracılıgı ile 170 liraya aldım. hocanız ile bir konusun ve öyle almaya çalışın indirim olabilir.
saygılar...

arkadaşlar (tabiki bu benim düşüncem) eğer bu sporu zevk için amatör bir şekilde yapıyorsanız almayın derim ayrıca parasıda çok yüksek bnce weider ürünleri profesyonel vücutcuların daha işine yarayacak düzeyde yine de amatörüm ama para bnde :) diyosanız alın faydasını elbet göreceksiniz ama diğer wheylerden farkı olmayacaktr.

lutfen kuralllari okuyun ve tesekkur butonunu kullanin.

Back
Yukarı