Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
Sizce, bu ürün tek başına yeterli midir?

Yoksa: WEIDER Super Aminos, WEIDER All Free Form BCAA, WEIDER L-Glutamine veya WEIDER Pure Creatine ürünlerinden biri veya birkaçı ile birlikte mi kullanmak gerekir?

bu saydıklarınızın herbirinin kendine has ayrı özellikleri var.o sizin antreman şeklinize göre değişir.ama l-glutamine gerek yok.çünkü premium wheyde glutamin oranı yüksek.
amino alırsanız antremandan hemen sonra daha etkili olur.

Dediğin gibi, ürünün tanıtımında da yüksek miktarda BCAA ve L-Glutamine içerdiği söylenmiş. Ayrıca BCAA VEYA L-Glutamine takviyesi yapmaya gerek yok mu dersin?

Sizce Amino bileşiği nasıl? Ayrıca Amino takviyesine gerek var mı?

Creatine kulanmayı şimdilik düşünmüyorum, belki ileride.
Bunlar dışında başka tavsiyeleriniz var mı?

bu urun bugun elime gecti. Cikolatali olani.Oncelikle orjinal kutularda kapagin agzinda emniyet bandi var ve ilk acanin siz oldugundan emin olun.eger mniyet bandi yoksa sahte olabilir.

sut ile bir bardagin icinde bi kasikla 1 dk karistirdim.Ve tat olarak otekileri denemedim ama nesquick icmek isteyen bu urunu alabilirler:) ayni tat:)biraz pahali 40 euro verdim.

Arkadaşım hangisini tercih edersin bilmem ama ürünlerin içerisindeki protein değerlerinin önemli olduğunu biliyorsundur umarım.
Weider' deki protein oranı %90 iken Muscletech' deki oran %72 dir. :))

Arkadaşlar 1 kutu kullandım bu ürünü, şimdi optimum aldım(double chocolate, distribütör ürünü). Yalnız optimumda farkettim ki o whey acılıgı denilen hafif tat(tatlandırıcılarla azaltılan) mevcut. Weider kullanırken bu yoktu ve çikolatası o kadar yoğun ve tatlıydı ki bunun yanında... Suyla karıştırdığımda da resmen zorla içiyordum weideri çok tatlı ve çikolatalı olduğu için. Acaba kullandığım weider sahte miydi? Weider ve optimum kullanan arkadaşlar tadı kıyaslayabilir mi? Onların da kullandığı weider whey de tat olarak söylediğim kadar ağır mıydı ?

Fiyat ve içerik açısından karşılaştırıldığında Optimum Gold Whey'in yanından bile geçemez bu ürün. Alan da zaten denemek için almıştır. Daha ucuz ve daha zengin içeriğiyle Optimum Gold Whey dururken gidip de bu ürünü stabil listeye eklemek bence akıllı işi değil.

Fiyat ve içerik açısından karşılaştırıldığında Optimum Gold Whey'in yanından bile geçemez bu ürün. Alan da zaten denemek için almıştır. Daha ucuz ve daha zengin içeriğiyle Optimum Gold Whey dururken gidip de bu ürünü stabil listeye eklemek bence akıllı işi değil.

ürünler kalitelerine bakılarak stabil listeye alınmazlar..üyelerin oylama ve değerlendirmeleri için liste hazırlanmıştır..
stabil listenin varlığını değil sadece ürünün kendisini eleştirin lütfen..

Stabil listeden kastım sizlerin forumlarda açtığınız ürün başlıkları değil hocam. Sporu yapan kişinin sürekli olarak kullandıkları ürünlerin listesi. Yani şu şekilde; adam atıyorum A protein tozundan iyi verim alıyordur ve fiyatı da uygundur. Protein tozu açısından onu kullanıyordur. Onu kastetmiştim ben. Orada bir yanlış anlaşılma olmuş.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki fiyat/performans ikilisi arasındaki uyum da bir kalitenin bir kriteridir. İçerik=Kalite şeklinde anlaşılmamalıdır. Dolayısıyla yaptığım yorumda bir sakınca görmüyorum ben.

Arkadaslar bu urunun tadı nasıl? bugun aldımda nesquik gibi daha agır olması gerekmior mu tadı ve koyulugunun? discuss22 ye katılıyorum

arkadaşlar hala net bir cvp gelmedi bu ürünün tadinı kullananlar tarif edebilirlermi amerikan pasajından pazarlıkla 170ytlye aldım kapağın altında koruma şeridide vardı içinden küreğe benzer bir ölçekte çıktı ama tadı gnc whey e göre gerçekten çok hafif sanki nesquik içiyorum kullanan arkadaşlar bu ürün böylemi lütfen aydınlatın sahtedir diye korkuyorum tadı nasılll?

merhaba ben bb baslayalı yaklasık 3.5 ay gıbı bı sure oldu proteın olarak Weider Premium Whey Protein düşünüorum pekı bu urun alınca amıno asıt alamana gerek yok dıyen bazı ark.lar oluo nekadar dogru?
son bısey daha amıno asıt; Weider Amino 2200 onerırmısınız etkılımı?

Son düzenleme:
Amerikan pazarı....

Arkadasım eger korkuyorsan almayacaksın oradan adamlar satarken sahte alma dermi sana tadı o kadarda nesquik e benzemiyor ayrıca...
ürün onun haricinde cok iyi.

bizde bi arkadaşımıza almayı düşünüyoruz ama karar veremedik euro'nun yükselmesi ile birlikte weider ürünleri daha da pahalandılar

arkadaslar ben 3. kutuyu kullanıyorum. optimumda kullandım ama bana göre bu ürün daha başarılı. evet cok tatlı nesquick gibi orjinalliğinden süphe edenler rahat olsun. kutuyu açtığınızda altın rengi koruma bandı + küreği olmalı. ama bence yanında amino da alınmalı.

Merhaba yorumları okuduktan sonra,yurtdısından gelen arkadasımın adresıne bu urunden 1 kutu siparis verdim,siparisten sonra adamlara son kullanma tarıhı en az 2010 olan bir urun yollayin dedim,cevap olarak ok geldi.Arkadasım TR!ye geldi urunun son kullanma tarıhı 02/2009 oldugunu gordum,hemen siteye baglantiya gectim urunu REFUND(parasini yolladilar) ettirdim.
Sizce bu urunu kullansan mı ???

Tesekkurler

arkadaşlar bu ürünü günde kaç kez kullanıyosunuz?sitesinde 3 yazıyor biraz fazla değil mi yoksa gerçekten en uygunu bu mu ??

Back
Yukarı