Weider Pure Creatine 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.586
evet, ürünü kullanalı 20 gün oldu. Hemen etkileri konusunda yorumlarımı paylaşmak istiyorum. öncelikle bu ürünle beraber universal beta ala9'u da kullandığımı belirteyim. ürünü kullanmaya başladıktan sonra ağırlık kaldırmada 3 ve 5 kg arası artış oldu. şuan gelinen noktada weider markasına olan güvenimi boşa çıkarmayacak şekilde ağırlıklar kademeli olarak artış gösteriyor. Su tutucu etkisinden dolayı da kilomda 1.5 kiloluk ufak bir artış oldu. Ilerleyen zaman neler gösterecek merakla beklemekteyim.

dostum peki creatin i biraktigin zaman o aldigin kilo gidicekmi ? Sonucta vucut su tutmayi birakicak ..

dostum peki creatin i biraktigin zaman o aldigin kilo gidicekmi ? Sonucta vucut su tutmayi birakicak ..

evet, creatinin su tutucu etkisinden dolayı, onunla almış olduğumuz şişkinlik gidiyor. tabi bıraktığın gün gidiyor diye bir şey yok. süresi 2 hafta. ama su tutmak istemiyorsa su tutucu etksi olmayan kreatinler tercih edilmeli.

evet, creatinin su tutucu etkisinden dolayı, onunla almış olduğumuz şişkinlik gidiyor. tabi bıraktığın gün gidiyor diye bir şey yok. süresi 2 hafta. ama su tutmak istemiyorsa su tutucu etksi olmayan kreatinler tercih edilmeli.

Bunun cok basarılı oldugunu gordum ben yorumlardan o yuzden bunu tercıh edıcem galıba aklıma takılan tek sey 2 . ayımın sonundayım kullanmak ıcın erkenmı sızce ?

Bunun cok basarılı oldugunu gordum ben yorumlardan o yuzden bunu tercıh edıcem galıba aklıma takılan tek sey 2 . ayımın sonundayım kullanmak ıcın erkenmı sızce ?

weider gibi markaların güveni ve kalitesi zaten tartışılmaz. hani kafanızda hiçbir soru işrareti kalmadan kullanabilirsiniz. ama sorun, 2 ay gibi kısa süre içinde bu ürünü kullanmaya karar vermeniz. şuanlık erken, hatta çok erken. zaten şuan creatisiniz, ağırlıklar da kadelemi olarak artışlar olacaktır. tabi beslenme ve uyku gibi faktörlere dikkat edildiği sürece. benim tavsiyem 5. ayınızı doldurduktan sonra başlamanız. şimdilik protein tozu ve beslenmeyle kütle oluşturmaya devam edin.

bende bu ürünü almayı düşünüorum..68 kilo 178 boy...antreman öncesi wheyle karıştırsam olur mu? yani whey+creatin + su...çünkü üzüm suyu veya mevyesuyuyla karıştırın diolar ama whey meyvesuyuyla nasıl etkileşime girer bilemedim..siz nasıl kullanıosunuz

Su tutucu etkisi olmadığını nasıl anlayabilirim peki bi kreatinin?

arkdaslar ben bu urunu aldım ama daha basladım salondakı hocama su tutucu ozellıgı var deyınce ödem yapabılır falan dedı gozum korktu acıkcası bılgısı olan varsa yardmcı olabılırmı

tmm gunde 4 lt su ıcıldıgınde hıc bır sorun teskıl etmıyormu ?

2-3 lt arası bir ölçüye denk geliyor sanırım.
Vücudun ödem yapmasına önlem olarak en temel unsur bol su tüketmektir ondan eminim.Fakat başka istisnai durumlar veya ek önlem gereklilikleri varsa o konularla ilgili fikrim yok pek.

2-3 lt arası bir ölçüye denk geliyor sanırım.
Vücudun ödem yapmasına önlem olarak en temel unsur bol su tüketmektir ondan eminim.Fakat başka istisnai durumlar veya ek önlem gereklilikleri varsa o konularla ilgili fikrim yok pek.

ya bılen bır arkadas varsa acıl cvplarsa sevınırım ben gunde 4 lt su zaten ıcıyorum bunun dışında odem falan veya saglıgım acısından rısk olusturacak baska bırsey olabılırmı

Sitesinde yuklemeden sonra 2 hafta ara verin sonra tekrar aynı devam yazıo ama burda 5 hafta ara verin yazmıssınız hangisi dogrudur?

2 haftadir kullanıorum bu ürünü...ne su tuttu ne de vücutta, kaslarda bi şişkinlik oldu...ant önce 5 gr ant sonra 5 gr alıorum...yükleme yapmadım...üzüm suyuyla alıorum hatta yanına bitter cikolata atıorum çok az...ama benm için sınıfta kaldı..ilerleyen günlerde bi deişiklik olursa haber veririm

ayrıca 200ml - 300ml üzüm suyunda veya normal suda çözünmüo sebebini bilen var mı..ne yapmam gerekio...

arkadaslar bu urunu yazın kullanmayı pek onerılmıyor . ben urfada kullansam bu urunu hava sımdıden baya sıcak gunluk 2 3 lıtre su ıcsem sıkıntı ıle karsılasırmıyım cunku cok fazla terlıyorum yazın 40 derece yı gecıyor ..

arkadaslar suna dıkkat cekeyım hekes cay kasıgı demıs ama bızım cay kasıkları kucuk yabancı ulkelerdekı tatlı kasıkları bızım cay kasıklarıyla aynı cay kasıgıyla ne kadar tepelerse tepele 3 gr oluyor o yuzden tatlı kasıgı ıle kullanılması gerekıyor 5 gr olması ıcın forumda zaten bu bılgı mevcut ama bazı arkadaslar yanlıs tukettıgını farkettım ...

Arkadaslar tat in %100 üzüm suyu ile tuketiyorum shaker vasitasiyla karismasi cok zor oluyor yarim saat sallaya sallaya bi hala oldum feci kopurdu kullananlar sizde de ayni sikinti varmiydi siz nasil tuketiyorsunuz ?

Back
Yukarı