Weider Pure Creatine 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.586
arklar creatin i yükleme dönemi biraz dengesiz oldu benim .genelde 4pors a bölerek 5er grdan alıyordum fkt bazı günler 1saat arayla 2pors bazen 3pors gibi aksilikler oldu istemeden.buyuzden 1hafta creatini kesip yeniden düzenli bir yüklememi yaomam gerekiyor yoksa kaldıgı yerden dwm mı etmeliyim?

Merhaba Arkadaşlar,
Elimde Weider Creatine var ve son kullanım 02/08. İyi koşullarda saklandı. Sanıyorum 1 ay kadar tüketmenin bir sakıncası olmaz.
Sıkıntım creatine'nin glutamine gibi erimemesi ve bunun da beni rahatsız etmesi. Bildiğim kadarıyla en iyi verim üzüm suyu veya olmazsa elma suyu ile alınıyor. Bu iki içecek de bana ağır geliyor. Bunu sadece su ile veya vişne suyu gibi bir içecekle almanın etkisini azaltıp azaltmayacağını merak etmekteyim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım varsa paylaşırlarsa sevinirim.
Teşekürler.

Merhaba Arkadaşlar,
Elimde Weider Creatine var ve son kullanım 02/08. İyi koşullarda saklandı. Sanıyorum 1 ay kadar tüketmenin bir sakıncası olmaz.
Sıkıntım creatine'nin glutamine gibi erimemesi ve bunun da beni rahatsız etmesi. Bildiğim kadarıyla en iyi verim üzüm suyu veya olmazsa elma suyu ile alınıyor. Bu iki içecek de bana ağır geliyor. Bunu sadece su ile veya vişne suyu gibi bir içecekle almanın etkisini azaltıp azaltmayacağını merak etmekteyim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım varsa paylaşırlarsa sevinirim.
Teşekürler.

Merhaba, dun cevap gelmesini bekledim ama kimse nedense cevap yazmadi. Bu benimde merak ettigim bir soru. Ben Weider Creatine'i su ile icmeyi, ancak icine biraz PEKMEZ karistirmayi dusunuyorum. Sizce nasil olur?

Dusuncelerini yazan arkadaslara simdiden tesekkurler.

Bende bu gün bir kutu aldım ilk hafta yüklemesi nasıl olucak yardımcı olursanız sevinirim meyve suyu ile içicem.

Arkadaslar spora baslayalı 2.5 ay oldu , basladıktan 1 ay sonra weider crashweight gain kullandım ve gerçekten 2.5 hafta içerisinde düzenli uyku ve beslenme ile 6.5 kilo aldım , şimdi amino 2200 ve weider pure createin ( biraz kilo artısında kolaylık olsun die ) mi alsam yoksa amino 2200 ile birlikte weider crashweight gain mi alsam arkadaslar..yardımcı olursanız çok sevinirm..tşkler.

guardbody kardesim, ben 3 aydir haftada 5 gun olmak uzere vucut gelistirme salonuna gitmekteyim ve basladigimdan beridirde supplement kullaniyorum simdiye kadar iyi goturdum ama artik kendimi enerjik hissetmiyorum son iki gun neredeyse birsey yapmadan eve bos dondum, performansimi artirmak icin creatin kullanmak istiyorum arti amino acid de kullanmak istiyorum arti normalde multi(coklu) vitamin ve omega3 kullaniyorum. bu durumda bana creatin ve amino acid almayi onerirmisiniz. cevap verirseniz sevinirim

Intelligent bu konu Weider pure creatinele ilgili. Bu baslikta bu sorulara cevap bulamazsiniz.

Weider pure creatin 500 gr aldım... kutunun plastik koruması vardı ama kapağı açınca seal for gibi bişi yazan koruma naylonu yoktu... diğer adlığım weider 2200 amino asitte vardı... weider creatin alan arkadaşlar bilgi verirseniz. memnun olurum...
********** ten almıştım... mail attım onlara da....

ben whey protein ile birlikte creatin kullanıyorum... ilk önce whey protein içiyorum
30 - 45dakka sonra creatin alıyorum... ama çok bende karın ağrısı yapıyo... creatin almıyoken iştahım vardı.tozu antremandan hemen sonra içmeme rağmen hemen acıkıyodum.... creatin iştahımı kesti... creatini alddığım ilk günün gecesi de kustum :)) böbreklerim kitlenmiş gibiydi.. kustum öle rahatladım.. az daha böbrekleri elime alıyodum... sizce bunun sebebi nedir..

bazen anlatılan konu hastalık değilde hafife alınacak geçici bir döngüdür ve kişi biraz fazla önemsemişse iyileşince geçer derim ben.

Bu ürünü 5-6 haftalik kullanimdan sonra ara verip 2-3 hafta sonra yeniden başliyacağimiz zaman yeniden bir yükleme işlemi yapiyormuyuz? yoksa yükleme dışı ölçekle kullanmaya devam mi? Şimdiden teşekkürler.

Arkarkaya 2 soru olucak ama yükleme dönemi boş güne denk gelirse bir ölcek sabah kalkinca diğer ölçek 12 saat sonrami olucak acaba?

Weider Pure Creatin aldım ama kullanmaya henüz başlamadım asıl problem hem performansımı arttırmak istiyorum hemde kilo vermek istiyorum bu yüzden de L-Carnitin ve Creatin i aynı anda kullansam bi sakıncası olurmu?

Back
Yukarı