oğuzhann18
Üye
Arkadaşlar ****** sitesi üzerinden weiderin gold whey ürününü sipariş ettim bugün geldi ve açtım resimi karşılaştırdığımda bazı yazılar eksik barkos okuyucuda boş çıkıyor ve en önemlisi hologram yok bende bunun üzerine internet sitesiyle irtibata geçtim bana şu bilgileri aktardı biz almanyadan ithal ettiğimiz için gümrükten geçerken tarım ve köy işleri bakanlığı ürünü inceliyor ve hologramı kaldırıp ürünün üzerindeki bazı yazıları kaldırıyor türkçeleştiriyor dedi ben yine inanmadım weıderturk sitesinden iletişime geçtim ve bana şunları aktardı eğer ürünün üstünse hologram yok ise o ürün bizim değildir. Ürünlerin hepsinde hologram olmak zorundadır. Anormal bi durumdur bu ürünler ayakbıya elbiseye benzemez sonuçta vücuda giriyor insan sağlıyla ilişkilidir dedi. Ve ben bu konuşma sonrasında tekrardan aldığım siteyle iletişime geçtim ve dediki biz almanyadan ithal ediyoruz türkiyedeki weıder distribütör almıyoruz hologram bu yüzden yoktu dedi bilenler anlayanlar beni aydınlatabilirmi ve şunuda söylüm ben parada pulda değilim sonuçta insan sağlığı