Weider Super Aminos

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.120

saydam

Özel Üye
weider_super_aminos_300_tablet_2085.jpeg
Yetkili Satıcı: Weider Super Aminos

Analizi
100 gr ürün içinde
6 tablet içinde
Enerji değeri
1483 kj / 350 kcal
142.4 kj / 33.58 kcal
Protein
79 gr
7.6 gr
Karbonhidrat
3.5 gr
0.3 gr
Yağ
2.2 gr
0.2 gr

Amino asit profili 6 tab. içinde (9,6 gr)

L-lsoleucine*
371 mg

L-Leucine*
622 mg

L-Lysine*
478 mg

L-Methionine*
99 mg

L-Phenylalanine*
394 mg

L-Threonine*
280 mg

L-Triptophan*
106 mg

L-Valine*
379 mg

L-Arginine
576 mg

L-Cystine
99 mg

L-Histidine
197 mg

L-Tyrosine
288 mg

L-Alanine
326 mg

L-Aspartik asit
880 mg

L-Glutamik asit
1449 mg

L-Glycine
318 mg

L-Proline
387 mg

L-Serine
394 mg

* Temel Aminoasitler

Hazırlanışı : 1 bardak su ile yutunuz veya çiğneyerek alınız.

Kullanımı : Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere,

< 80 kg: 6 tablet
> 80 kg: 8 tablet
>100 kg: 11 tablet içiniz.
Yeni başlayanlar: Tüm antreman günlerinde 2 tarklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere,

< 80 kg: 4 tablet
> 80 kg: 5 tablet
>100 kg: 7 tablet alınız.
Ambalaj : 300 Tablet

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürünü daha önce kullandım we gerçekten çok memnun kaldım:
:!: weider kalitesi war sonuçta
:!: tabletler kolay yutulabilio ( bu bayaa önemli es geçmeyin bence :lol:
:!: + %100 doğal we doğada bulunan 20 amino asit de mewcut içeriğinde

Arkadaşlar bende bu ürünü düşünüyorum yeni başladım. Sizce benim için bu mu yoksa Weider Amino 2200 mü uygundur?

ben birkaç yıl önce kullanmıştım.ultımate amıno gold standartlarında bır urun.weıder olması artı kas kütlesi saglamıyor yani...

Ya Simdi Bu Amino Asitlerin Gercek Amaci Nedir? Kimisi Diyorki Sisiriyor.. Kimisi Diyor Olan Kasin Kendini Yemesini Engelliyor. Kasi Koruyor Yani.... Arkadaslar Yorumlarini Birakirlarsa Sevinirim

orkun amino asitler genellikle kendisinden mucize beklenilen fakat kullanıldıktan sonra asıl işin beslenme ve dinlenmede oldugunu anlamanı sağlayan takviye edici famakolojik maddelerdir.verdiğin paranın hakkını alamama uzuntusunu yaşatması bilinen en buyuk yan etkisidir.protein tozu in amino out.

arkadaslar simid weider 2200 lük mü yoksa super aminosu mu tavsiye ediyorsunuz ben fittnesse ara vermiştim fakat tekrar baslıyorum hangisini alıcagım konusunda kararsızım
yardım lutfen saygılar

arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum kullanan varsa yorum yazabilirmi lütfen... etkileri üstünmüdür?? saygılar

8,5 aydır bodybuilding yapıyorum ve Weider Super Amino kullanmaya başladım.Antremadan sonra 1-2 veya antreman cok ağır geçtiyse maximum 3 tablet içiyorum.Vücut acısından zararları nedir amino asitlerin ? Cünkü arkadaki yazıyı okudum hekim ve diyetisyen tavsiyesiyle kullanınız diyor kafam karıştı :S ( Proteinle kombine ederek içiyorum)

ArkadaŞlar bu ÜrÜnÜ almak İstİyorum
fakat aklima takilan bİr takim sorular var yanitlarsaniz Çok memnun kalirim
1-) yaŞ 18 boy 1.85 kg 85 4 aydir yapiyordum ara verdİm tekrar baŞladim 1 ay oldu amİno almam İyİmİ olur ?
2-)hap yutarken sorun olurmu ?
3-)unİversal 2700mg arasinda kaldim weİder İyİmİdİr yoksa baŞka ÜrÜn tavsİye edermİsİnİz ?
4-)sportİf gidada satici bana polonyali bİ amİno asİt markasi sÖledİ 400tablet 90 tl dedİ almadim multİpower yan sanayİsİymİŞ faln dedİ sİz İlk 3 soruyu yanitlarsaniz Çok mutlu olurum teŞekkÜrler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:46 ----------

Arkadaslar ÖzÜr dİlİyorum tekrardan rahatsiz ettİm
unİversal 2700mg mi alayim yoksa weİder super amİnos mu yoksa weider 2200 amİno cevaplarinizi esİrgemeyİn

Arkadaşlar bu ürünü biz üç arkadaş kullanıyoruz, üçümüzde çok memnunuz. Weider'in diğer amino asitleri hakkında pek bilgim yok ama bu gerçekten etkili bir ürün.. Faydasını görürsünüz, pişman olmazsınız. Hatta salondaki hocam bile neden bana sormadan alıyorsun diye kızmıştı fakat markasını söylediğimde bişey diyemedi, weider'e diyecek söz yok dedi..

Merhaba arkadaşlar. Ürünü toplam 3 kutu kullandım. Ürünün yutulma problemi yok. 2 şer 2 şer bile yutabiliyorsunuz. Boğazı benim gibi dar olan arkadaşlar için mükemmel gelecek bir ürün. Benim midem hassas ve her proteini her aminoasiti kullanamıyorum ve önceki kullandığım aminoasitte problemler yaşamıştım. Önceki kullandığım aminoasitin markasını vermicem çünkü her bünyede farklı etkileri olduğu için kötülemek yanlış ve cahilce olur. Ürünün çok faydasını gördüm arkadaşlar. Tabletler her ne kadar gözünüze ufak görünsede faydasını kullandıkça göreceksiniz. Hocama danıştığımda fiyat performansı olarak en iyi ürünlerden birtanesini aldığımı belirtti bana. Açıkcası arkadaşlar bu tür ürünler kullanırken ürünün bünyenizde yan etkisi olmaması çok önemli bir durum. Yok efendim gaz ve ishal gibi durumlar olacaksa hiç olmasın daha iyi. Şükür böyle bir problem yaşamadım bu üründe. Sağlıklı sporlar dilerim.

Back
Yukarı