nilüfer sipahi
Üye
sizce kilo aldırıcı kullanmak sağlıklı mıdır? Şöyle bir ay kullandıktan sonra açlık ve tokluk şekerlerinizi ölçtürdünüz mü acaba?
sizce kilo aldırıcı kullanmak sağlıklı mıdır? Şöyle bir ay kullandıktan sonra açlık ve tokluk şekerlerinizi ölçtürdünüz mü acaba?
burdan bu ürünün kötü olduğunu düşünen arkadaşlara sesleniyorum joe weıder kendisini ve ürünlerini spor dunyasına kanıtlamış bir kişiliktir pahalı dıye alamıyosunuz diye bu ürünü kötülemenin bir anlamı yok kendimi bildim bileli bu ürünü kullandım ve etkısını gayet iyi şekılde gördüm gözünüz kapalı alabıleceğınız bir üründür
mega massın ölçeği diğer ürünlerdeki ölçeklere göre daha büyük bu yuzden spordan once, 1,5 ölçek spordan sonra 1,5 ve gece uyumadan 1,5 kullanmanı tavsıye ederım en uygun kullanım şekli budur bu arada antremandan önce 30 en geç 45 dakika önce ve antremandan hemen sonra kullanmalısın.[DOUBLEPOST=1470415343][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bende bugün aldım elime ulaştı.Kullanımı nasıl bilen var mı? Bu 1,5 ölçeği spor önce yarım saat ve hemen sonrası olmak üzere mi yayıyoruz 33 servisi mevcut yani 33 gün mü demek oluyor bu? tam anlamadım detaylı açıklayacak var mı ?
supplementi(yani kılo aldırıcıları)iyi bir antreman programı eşliğinde uygulamak en güzelidir egsersiz olmadan vucuda alınan karbonhıdrat her zaman daha yanlış etki yaratır buyuzden spor eşliğinde kullanmak daha iyidir açlık tokluk şekerleriniz konusuna gelındığınde ıse kafana bu kadar takabıleceğın bır şey değildir karbonhıdrat kullanımı için.sizce kilo aldırıcı kullanmak sağlıklı mıdır? Şöyle bir ay kullandıktan sonra açlık ve tokluk şekerlerinizi ölçtürdünüz mü acaba?
Yogun antreman gunlerinde 4 olcege cokabilirsiniz diyor. Yani 55-60 gr protein. 80kg birinin protein ihtiyacinin 40% i yapiyor. Cok degil mi?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karbonhıdratın yani kılo aldırıcıların amacı vucuda kısa surede depolama yapmaktır ancak bu şekılde kılo alabılırsın vucuda alışılmışın dışında fazla bir mıktarda karbonhıdrat veya herhangi bir besin değerini sürekli olarak yüklersen her zaman olumlu yanıt alırsın örnek olarak vucuda alışılmışın dışında bir yağ yuklemesinin olduğunu düşünelim aynı şekılde sonuç alırsın yağlanırsın sporcu bir kişini kilo başına 3 gr karbonhıdrat 2 gram proteın alması gerekır gunluk olarak. örneğin 70 kg bir sporcuyu düşünelim 3x70:210 gr karbonhıdrat 2x70:140 gr proteın alması gerekırYogun antreman gunlerinde 4 olcege cokabilirsiniz diyor. Yani 55-60 gr protein. 80kg birinin protein ihtiyacinin 40% i yapiyor. Cok degil mi?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesaplamalar kişinin cinsiyeti, fiziksel durumu,yaşı,kronik rahatsızlığının olup olmaması, hedefi ve spor geçmişi durumuna göre değişir.Ek not.karbonhıdratın yani kılo aldırıcıların amacı vucuda kısa surede depolama yapmaktır ancak bu şekılde kılo alabılırsın vucuda alışılmışın dışında fazla bir mıktarda karbonhıdrat veya herhangi bir besin değerini sürekli olarak yüklersen her zaman olumlu yanıt alırsın örnek olarak vucuda alışılmışın dışında bir yağ yuklemesinin olduğunu düşünelim aynı şekılde sonuç alırsın yağlanırsın sporcu bir kişini kilo başına 3 gr karbonhıdrat 2 gram proteın alması gerekır gunluk olarak. örneğin 70 kg bir sporcuyu düşünelim 3x70:210 gr karbonhıdrat 2x70:140 gr proteın alması gerekır
ürün ile bir alakası olmaz hocam içdiğin maltadextrin şeker protein biraz vitamin. iş okul yogunluğu yorgunlugu falandır .Kullanmaya basladım ikinci haftadayım ve bugune kadar hiç yaşamadığım türden bir unutkanlık başladı sebebi ne olabilir