turil dedi:arkadaslar bu urunleri illaki body sporunu yapanlarinmi kullanmasi gerekiyo yani ben spor salonuna gitmedende bu unrenleri kullanarak kilo alabilirmiyim acaba.........
XooRSLuG dedi:ben bu urunu 10 ay once filan kullandim bende baya ise yaradi 4 kilo aldirmisti bana cok memnundum belki metabolizmaya göre dei$n bi$eydir kilo almak..
*RozieL* dedi:mrb arkadaşlar benim bir kaç sorum olucak
weider mega mass 4000 almayı düşünüyorum ve hesaplarıma göre yaklaşık 2 ayda istediğim kiloya varabileceğime düşünüyorum peki ben bu 2 ayda istediğim kiloyu aldım diyelim bundan sonra tekrar weider mega mass 4000 kullanmama gerek var mı onu sorucaktım bi de arkadaşlar nasıl kullanılacağını yazarsanız sevinirim ilk sayfada vardı ama anlamadım bilgileriniz için teşekürler
bambamm dedi:Arkadaşlar ben bi gainer almak istiyorum ama alıcağım marka belli diil burda yazılanlara göre en ii olanları ALL STAR GAIN TECH,,WEİDER MEGA MASS 2000,,WHEY GAİNER 2,,UNIVERSAL NUT GAIN FAST3001.Bunlardan birini almak istiyorum ama hangisi kararsız kaldım.salonda hoca multi power die tutturdu ama güvenmiyoruım kazanç sağlamak istiyo olabilir bide hard line dio ama ben büyük harflerle yazdıklarımdan birini almaya niyetliyim yardımcı olursanız sevinirim..
14 Aynı sorunuzu birden çok yere yazmayın. Biraz sabırlı olun. Kurallara uyduğu sürece cevaplanacaktır.
Diğer mesajların silindi, tek bir yerde sorman yeter /Sarc