Weider Ultra Amino 3050

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    562
Yorumlara bakıyorumda çogu kişi faydasını gördüm diyoda faydaları neler ne faydasını gördünüz ürünün ne kadarlık bir zamanda farkı ortaya çıkıyo bunun hakkında bi bilgi yok

gereksız pahalı f/p acısından pek ıyı degıl alternatıf olarak unıversal 2700 almak daha mantıklı

• Like
Reactions: aht
Ürünü boyutu ile değilde içeriği ile eleştirmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum .
Tableti ikiye bölerek yutabilirsiniz .

Selamlar,
Gaspari aminomax 8800 ve 3050 yi icerik olarak degerlendirebilir misiniz? Gaspari nin bcaa ve glutamin degerinin yuksek oldugunu duydum . Iki urunden hangisini tavsiye edersiniz ?

Bende Ultra Amino 3050 den 1 kutu bitirdim. Yurtdışı meselesine gelince, ******iyeye ürün desteğinde çok bencil davranıyor. En hakir ürünleri Türkiyede hemen hemen. Lakin bu amino 3050 gerçekten başarılı. Yutma zorluğu hiç çekmiorm çünkü ürünü bütün halde yutmaya çalışmıyorum. Çekirdek çitlergibi ağıza sokarken ön dişlerinizle kıra kıra ağzınıza alın, sonra suyu ağıza doldurup yutun, çook rahat oluyor. Herhangi sıradan bir amino biceps, triceps çıkarır. Çünkü bu kasları şişirmek kolay. Lakin 3050 göğüs kası ve karın kası gibi zor bölgeleri çok güzel şişiriyor. Komple spektrum olduğu için ben yanına BCAA takviyesi düşünüyorum. Yani std. kullanımım 4 - 4 ise , 2+BCAA - 2+BCAA şeklinde yapıp BCAA'ya ağırlık vermek istiyorum. Şu anda kapı çaldı ve Krea-Genic / Glutamine / Amino 3050 geldi bu arada :D. BCAA nın glutaminlisi (premium olanı) stok olduğundan almadım. Glutaminsiz BCAA 25 Nisanda gelecekmiş. Weider ürünlerinde Premium serisine pek girmeyin derim. Premiumlar glutaminli ve önerilen kullanım antrenmandan önce ve sonra. Dolayısıyla glutamininin tabiatına aykırı kullanmak zorunda bırakıyor. Glutamini ayrı alın antrenmandan sonra ve yatmadan önce kullanın. Weiderde premium ürünler gereksiz kaçıyor bence.

Bana Kalırsa Yarı fiyatına olan ürünlerin çok fazla üstünde. Fiyatını hak ediyor. Her zaman Amino A. ürünlerinde weider'dan yanayım. Pump ürünlerde diğer markalara gidilebilir..(Midemi bozmayan tek ürün 3050 ve 2200).. F/P gayet başarılı

selam abiler kullanim seklinde yutulmali veya cignenmeli diyor. ben dun universal 3001 aldim ve bogazimi yirtti desem yeridir cigneyerek kullandim. sizce yanlis bi kullanim seklimidir herkes bisey aoyluuor. tesekkurler

selamlar
bu ürünü orjinal weider sitesinde göremedim, bu ürün artık üretilmiyor mu? ya da güncel hali var mı?a

Ürünü kullanmaya başladım gerçekten çok büyük ve yutamıyorum. bu yüzden spordan 1 saat önce ezip suyla içiyorum. spor sonrası da protein tozu içine ezerek karıştırıp ikisini bir arada içiyorum. 3-3 şeklinde..

Ürünü kullanmaya başladım gerçekten çok büyük ve yutamıyorum. bu yüzden spordan 1 saat önce ezip suyla içiyorum. spor sonrası da protein tozu içine ezerek karıştırıp ikisini bir arada içiyorum. 3-3 şeklinde..
Bu ürün toz halinde kullanılması gerekse idi adamlar toz halde satardı. Zor yutulabilir evet bende zorlanıyorum ama yutulabiliyor. Tavsiyem kesinlikle toz halinde almayın.
Ürün hakkında ise yutulması dışında herşeyi harika. Şubat sonu biten son tüketim tarihli ürünler var şuan indirimde. Kaçırmayın alın derim. Yeni yılda bu paralara bulamazsınız. (250-TL)

Back
Yukarı