Emrekaya12
Üye
merhabalar size birşey danışacağım şimdi ben tozu aldım spordan önce ve sonra birer porsiyon içiyorum 300 ml ye yakın su koyuyorum karıştırken ve içtikten sonra kabın içinde damlalar kalıyor sizde de öyle oluyor mu acaba ?
Selamlar, bu urun mu yoksa optimum %100 gold whey protein mi almaliyim sizce? 3 aydir spor yapiyorm, weider 908 gr, optimum ise 2.5 kg fiyat olarakta su an hepsiburada da optimum 20tl daha pahali hangisini almaliyim weider az ama dahamibetkili olur?
Optimum al. Weider'e bulaşma.
Ne demek dinlemezki kardesim ? Dinlemeyecek olsam niye ugrasip buraya yazaym? Benim icin gramaj onemlindegil dolayisiyla weiderin az olmasi tercih etmeyecegim anlamina gelmez. Ama ikisi arasinda etki olarak cok fark yok denirse on tercih. Gercekten bilgi paylasmak isteyen yazsin lutfenDinlemez ki oSorudan belli değil mi908 gr weider'in fiyatı 2.3 lük on ye eşit.Nerdeyse aynı içeriğe sahipler ve arkaş sormuş hangisini alayım diye
![]()
Ne demek dinlemezki kardesim ? Dinlemeyecek olsam niye ugrasip buraya yazaym? Benim icin gramaj onemlindegil dolayisiyla weiderin az olmasi tercih etmeyecegim anlamina gelmez. Ama ikisi arasinda etki olarak cok fark yok denirse on tercih. Gercekten bilgi paylasmak isteyen yazsin lutfen
Ne demek dinlemezki kardesim ? Dinlemeyecek olsam niye ugrasip buraya yazaym? Benim icin gramaj onemlindegil dolayisiyla weiderin az olmasi tercih etmeyecegim anlamina gelmez. Ama ikisi arasinda etki olarak cok fark yok denirse on tercih. Gercekten bilgi paylasmak isteyen yazsin lutfen
Eyvallah kardesim sagolEtki açısından "çok" değil, hemen hemen hiç fark yok. ON alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 5 sene kullandım kendisini, için rahat olsun.
Ben protein tozu alırken baktığım önemli bi noktada tryptophan miktari eğer 100 gr da 1.6 ve üstü ise kaliteli bi üründur tabi tek ölçüt bu değil ama önemli bir nokta bu bu üründe 2 gr mi anlayamadım
HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi akşamlar bcaa ile kullandığımda etkisini görebileceğin değerleri. Yüksek bi protein markası önerebilirmisiniz weider dışındaÜrünü üç haftadır yine aynı markanın ürünü olan Pure Creatin ile beraber kullanıyorum.
Sonuç olarak üç haftalık kullanım ve beslenmemin çok yeterli olmadığını göz önüne alırsak ikisinin hissedilir derecede performansıma katkı sağladıklarını söyleyebilirim.
Gerçekten ikisinden memnunum ve beslenme düzeni oturduktan sonra bunların takviye edilmesiyle daha pozitif sonuçların -en azından kendim için- alınabileceğini söyleyebilirim, kendi gözlemlerim doğrultusunda.
Bunlar benim için olumlu etkileri.
Olumsuz etkileri;
Öncelikle çok pahalı. Yani başarılı buldum ürünü ama her ay yada 1.5 ayda bir 300 TL verecek lükse sahip değilim.
Sonra süt ile çok zor karışıyor. Optimum'u sütle çok kolay karıştırırken bu çok zor karışıyor ki en nefret ettiğim durumdur!
Birde çilek-vanilya bir süre sonra cidden bayıyor başka aromalıyı seçin, alacaksanız bu ürünü.
İyi akşamlar,