Weider Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.323
merhabalar size birşey danışacağım şimdi ben tozu aldım spordan önce ve sonra birer porsiyon içiyorum 300 ml ye yakın su koyuyorum karıştırken ve içtikten sonra kabın içinde damlalar kalıyor sizde de öyle oluyor mu acaba ?

eskiden kullandığım bir üründü açıkcası ürünün ismi weider yazması dolayısıyla almıştım 2-3 yıl öncesine kadar beslenmemde yeterli olmadığı için denedim orta derece sporcular için tavsiye edilen şekilde kullanmıştım etkisini görmüştüm fiyatı pahalı ama bence değer

Bugun elime ürün ulaştı.******ten siparişle aldım.Aklıma bir şey takıldı önceden optımum gold kullanıyordum.Bu weiderde toz içinde beyaz beyaz şeyler var onlar ne acaba tüm ürünlerde o şekilde mi? Optımumda öle bir şeyler yoktu

Selamlar, bu urun mu yoksa optimum %100 gold whey protein mi almaliyim sizce? 3 aydir spor yapiyorm, weider 908 gr, optimum ise 2.5 kg fiyat olarakta su an hepsiburada da optimum 20tl daha pahali hangisini almaliyim weider az ama dahamibetkili olur?

Optimum al. Weider'e bulaşma.

Dinlemez ki o :) Sorudan belli değil mi908 gr weider'in fiyatı 2.3 lük on ye eşit.Nerdeyse aynı içeriğe sahipler ve arkaş sormuş hangisini alayım diye :)

Dinlemez ki o :) Sorudan belli değil mi908 gr weider'in fiyatı 2.3 lük on ye eşit.Nerdeyse aynı içeriğe sahipler ve arkaş sormuş hangisini alayım diye :)
Ne demek dinlemezki kardesim ? Dinlemeyecek olsam niye ugrasip buraya yazaym? Benim icin gramaj onemlindegil dolayisiyla weiderin az olmasi tercih etmeyecegim anlamina gelmez. Ama ikisi arasinda etki olarak cok fark yok denirse on tercih. Gercekten bilgi paylasmak isteyen yazsin lutfen

Ne demek dinlemezki kardesim ? Dinlemeyecek olsam niye ugrasip buraya yazaym? Benim icin gramaj onemlindegil dolayisiyla weiderin az olmasi tercih etmeyecegim anlamina gelmez. Ama ikisi arasinda etki olarak cok fark yok denirse on tercih. Gercekten bilgi paylasmak isteyen yazsin lutfen

Zaten söylemek istediğimi anlamamışsınız bile. İçeriği aynı iki ürün var biri 900 gr atıyorum 100 lira, ötekisi 2000 gram yine 100 lira. Şimdi gramaj nasıl önemli olmuyor bana bi açıklayın. Ben bu mantığı anlayamadım.

Ha tavsiye mi gerekli ? ikisini de almayın. 3 aylık sporcunun supplemente ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.Protein tozu sizin vücudunuzda kozmik bir etki yaratmaz.İlla alacağım diyorsanız gidin on alın azazelin dediği gibi.

Bir de ben sizin kardeşiniz falan değilim. Buradaki kullanıcı adları süs olsun diye konmuyor.

Etki açısından "çok" değil, hemen hemen hiç fark yok. ON alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 5 sene kullandım kendisini, için rahat olsun.

Ben protein tozu alırken baktığım önemli bi noktada tryptophan miktari eğer 100 gr da 1.6 ve üstü ise kaliteli bi üründur tabi tek ölçüt bu değil ama önemli bir nokta bu bu üründe 2 gr mi anlayamadım

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben protein tozu alırken baktığım önemli bi noktada tryptophan miktari eğer 100 gr da 1.6 ve üstü ise kaliteli bi üründur tabi tek ölçüt bu değil ama önemli bir nokta bu bu üründe 2 gr mi anlayamadım

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Weider'in koyduğu 100 gram profili net 100 gram proteinin içeriği. Yani 100 gram ölçek Weider protein tozunun değil. Resmen göz boyama var, aldanma. Aminoasit içeriği Optimum ON ile 99.9% aynı. Biri 160tl diğeri 350tl.

Tad arayanlar için çok güzel fakat fiyat sebebiyle muadili ürünleri tercih edin derim.Türkiye piyasasında bu kadar uçuk fiyatlarla Weider başarı elde edebiliyor mu acaba?Çok merak ediyorum.

arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum da bu ürün sadece türkiyede var, ne almanya wieder sitesinde ne amerika weider sitesinde ne de herhangi yabancı bir sitede olan bir protein tozu değil ben bu olayı anlayamadım şimdi?

Ürünü üç haftadır yine aynı markanın ürünü olan Pure Creatin ile beraber kullanıyorum.
Sonuç olarak üç haftalık kullanım ve beslenmemin çok yeterli olmadığını göz önüne alırsak ikisinin hissedilir derecede performansıma katkı sağladıklarını söyleyebilirim.
Gerçekten ikisinden memnunum ve beslenme düzeni oturduktan sonra bunların takviye edilmesiyle daha pozitif sonuçların -en azından kendim için- alınabileceğini söyleyebilirim, kendi gözlemlerim doğrultusunda.
Bunlar benim için olumlu etkileri.
Olumsuz etkileri;
Öncelikle çok pahalı. Yani başarılı buldum ürünü ama her ay yada 1.5 ayda bir 300 TL verecek lükse sahip değilim.
Sonra süt ile çok zor karışıyor. Optimum'u sütle çok kolay karıştırırken bu çok zor karışıyor ki en nefret ettiğim durumdur!
Birde çilek-vanilya bir süre sonra cidden bayıyor başka aromalıyı seçin, alacaksanız bu ürünü.

İyi akşamlar,

Bcaa ile etkisini yüksek bi şekilde hissedeceğim weider dışında önerebiliceğiniz değerleri yüksek bi protein tozu ?[DOUBLEPOST=1426024560][/DOUBLEPOST]
Ürünü üç haftadır yine aynı markanın ürünü olan Pure Creatin ile beraber kullanıyorum.
Sonuç olarak üç haftalık kullanım ve beslenmemin çok yeterli olmadığını göz önüne alırsak ikisinin hissedilir derecede performansıma katkı sağladıklarını söyleyebilirim.
Gerçekten ikisinden memnunum ve beslenme düzeni oturduktan sonra bunların takviye edilmesiyle daha pozitif sonuçların -en azından kendim için- alınabileceğini söyleyebilirim, kendi gözlemlerim doğrultusunda.
Bunlar benim için olumlu etkileri.
Olumsuz etkileri;
Öncelikle çok pahalı. Yani başarılı buldum ürünü ama her ay yada 1.5 ayda bir 300 TL verecek lükse sahip değilim.
Sonra süt ile çok zor karışıyor. Optimum'u sütle çok kolay karıştırırken bu çok zor karışıyor ki en nefret ettiğim durumdur!
Birde çilek-vanilya bir süre sonra cidden bayıyor başka aromalıyı seçin, alacaksanız bu ürünü.

İyi akşamlar,
Iyi akşamlar bcaa ile kullandığımda etkisini görebileceğin değerleri. Yüksek bi protein markası önerebilirmisiniz weider dışında

Son düzenleme:
Back
Yukarı