Whey takviye alımı

Merhaba,
En son tartıya Haziran 2017 de çıktım. Tartıda gördüğüm rakamların benim için bir önemi olmadığı için kilo kontrolümü bu süreçten beri yapmıyorum. En son kas- yağ ölçümümde 25 kg kas 10 kg yağa sahiptim. Üzerine yaklaşık 10 kilo yağdan aldım. Tekrar eskisi gibi spora (fitness) başlayacağım fakat yurtta kaldığım için beslenmem çok yetersiz ve kalitesiz. En hesaplı durum whey takviyesi almak hesaplarıma göre. Salona başlayacağım, Bcaa matrix kullanıyorum spor öncesi, sorum şu, hangi whey i önerirsiniz ve yağ yakımı önceliği olan biri olarak wheyi ne zaman kullanmalıyım? Teşekkürler

whey protein tozundan ucuz çok şey var mesela lor peyniri de whey proteinidir ve ucuzdur ama illa whey protein tozu alcaksanız tavsiyem optimum ya da hardline almanızdır

whey protein tozundan ucuz çok şey var mesela lor peyniri de whey proteinidir ve ucuzdur ama illa whey protein tozu alcaksanız tavsiyem optimum ya da hardline almanızdır
100 gr lor peynirinde yaklaşık 4.5 gr yağ var, 11 gram protein var. Bir ölçek tozda yaklaşık 24 gram protein var. Sadece lorda yok protein evet ama fiyat hesaplaması yaptığında wheyden daha pahalıya geliyor. Yemek pişirme gibi bi alanım olmadığı için whey çok daha mantıklı. Öneri için teşekkürler.

Back
Yukarı