WolfSoN
Üye
Öncelikle herkese merhaba post olarak fazla aktif olmasamda yazılar,makaleler ve forumu elimden geldiğince takip ediyorum.Bu sporu 4-5 senedir yapıyorum ama hayatımda 2 sezon istikrar sağladım diyebilirim ve bu en iyi sezonum.Geçen Haziran ayında 127.5-130 kiloydum.Şuan boyum 1.76 82 kiloya düşmüş bulunmaktayım.İStikrarlı bir şekilde haftada 4-5 gün olamk üzere devamlı olarak antrenman yaptım.Daha çok süperset ve çoklu antreman programını seven biriyim.Beslenme olarak başlarda biraz kas kaybı yaşadığıma inanıyorum ama son 5 aydır neredeyse minimuma indi bu kayıplar kilomun 1.5-2 katı kadar protein almaya özen gösteriyorum.Düşük karbonhidrat almaya özen gösteriyorum ama.Haftanın 1 veya 2 haftada 1 mutlaka karbonhidrat stokluyorum.Bukadar kiloyu ilk kez vermedim bu 4. verişim tabi bu al ver olaylarında çatlaklar vbbb deriyi etkileyen şeyler oldu.Diet beslenmeyi çok seviyorum denilebilir.(Güzel bir yemek yediğinde diet o yemeğin dahada farkına varmanı sağlıyor
)9 aylık sürede Amino 2200 ve L-carniten aldım.Şimdide Netrition'dan kısmetse Bcaa 1000,Optimum Whey ,Hydroxycut Hardcore birde G-Lutamine siparişi vericem.Uzatmadan fotolarıma geçelim isterseniz buyrun yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.Birde unutmadan 9 ay önceki hedefim yağ oranımı düşürüp birdahaki sezona sıfır ve büyümeyi amaçlayan bir vücut sağlamaktı.
Bu Geçen Hazirandaki halim

Bu Geçen Hazirandaki halim