WolfSoN
Üye
Tebrik ederim süper kilo vermişsin, "azmin elinden birşey kurtulmaz" sözünün canlı kanıtı olmuşsun. thums:
Saol Tosbaa teşekkür ederim

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Tebrik ederim süper kilo vermişsin, "azmin elinden birşey kurtulmaz" sözünün canlı kanıtı olmuşsun. thums:
Tebrikler Wolfson, iyi gidiyorsun.
Pozlarda hatalar var, o yüzden vücudunu tam sergileyememişsin bence.
Mesela sırt pozunda, kürek kemiklerini açamadığın için sırtını yayamamışsın.
Önden koltuk altı gösterdiğin pozdada kanatları açamadığın için ve kamera seni karşıdan değil çaprazdan aldığı için omuz bel orantındaki gelişim pek belirgin gözükmüyor, ancak gelişim olduğunu görebiliyorum.
2 kilo yağ vermek zor iştir, bunu başarmışsın.
Simdi işler bu şekilde gidecek, yani her bir kilo vermek zor olacak ama bu artık kilo verme olarak düşünme, atacak çok fazla yağın kalmadı, kısıtlı kalori alımıyla beraber idmanlarına devam et, kasların belirginleşecek artık.
Bunun zamanı geldi, idman olarak compound setlerden yararlanabilirsin, yani adeleyi üst üste iki hareketle vurabilirsin, bence diyetinde bir değişime gerek yok ama vücudu daha farklı yöntemlerle zorlamaya başlayabilirsin.
Sırt idmanında, lat pulldown yaparken kanatlarını açabiliyor musun?
O hareketinde bir sorun olabilir, sırtının üzerine düşmen lazım gibi geldi.
Dediğim gibi, artık kilolu bir adam değilsin, yağ yakmaya devam edeceksin, ama öncelik değişti, şimdi artık kasları daha fazla hissetmek, hareketten daha fazla yarar sağlamanın zamanı gelmiş görünüyor.
Üst göğüs, koltuk altı bölgelerine eğilirsen vücudun çok daha estetik bir hal alacak kısa sürede, çalışmaya devam, iyi gidiyorsun![]()
Wolfson zaten şu anda bir dönüm noktasındasın, öncelikle spora adapte oldun, yağlardan kurtuldun, spor disiplini kazandın.Yorumlarınız için öncelikle çok teşekkür ederim Karasan hocam.Pozları çalışacağım elimden geldiği kadar inş. birdahaki sefere düzgün veririm.LAt Pullwon'da kanatları açabiliyormusun derken ? gerilimi max. sağlayabiliyorum hareketi nizami şekilde uyguladığımı sanıyorum.Önerilerinizi dikkate alıp sırtın üstüne düşeceğim
![]()
Tebrikler nereden nerelere gelmişsin.Yapman gereken tek şey olabildiğince yağsız şekilde hacim kazanmak artık.Yalnız göğüslerinde bir sorun var sanki yoksa ben mi yanlış gördüm?