XPRO Glutamine powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 28 52,8%
  • Orta karar

Votes: 20 37,7%
  • Başarısız

Votes: 5 9,4%

• Total voters
    53

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Glutamine, vücudun en fazla talep ettigi ve kaslarda en çok bulunan amino asittir.

Kullanım Tavsiyesi: 1 çay kaşığı ( yaklaşık 5g ) ürünü su veya dilediğiniz sıvıyla karıştırarak antreman sonrası için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Glutamine almayı düşünüyorum bu ürünü yada Xpro firmasının başka ürününü kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim...

Urunleri hakkinda bilgim yok, ancak Xpro markasi ****** gida firmasina ait (Optimum Türkiye distribütörü)
Ürünleri Almanyadan ithal edilmekte. Marka ******a ait (private label) ve bu nedenle urunleri hesapli (markalastirmak icin fazla para harcanmadigi icin)

2 hafta önce aldım ******dan sipariş verip,çok hızlı bir kargolama yapıyorlar.
aynı zamanda bu ürünü optimum whey ve prolab creatin ile kombine ettigim için nekadar gelişimimde faydasını görebilirim bilmiyorum.suyla karıştırıp içmekteyim sabah kalkınca bir ölçek ve antreman arasında 1 ölçek olmak koşulu ile.

arkadaşlar spordan önce bunu kullanmanın bi faydası olmaz bence.glutamine antrenmandan sonra alınmalı boşalan glutamine depoları dolsun diye.creatine+glutamine büyüme hormonunu çok iyi tetikliyo tavsiye ederim

antrenmandan önce glutamine depoların tamamen dolu mu peki? antrenmandan önce yükleme yaparak o depoları doldurup zararı daha da minimuma indiremez misin? Creatine de aynı şekilde glutamine de aynı şekilde kullanıyorum ben. antrenmandan önce şarjörü doldururum, antrenmanda boşalır sonra tekrar doldururum.

2 hafta önce aldım ******dan sipariş verip,çok hızlı bir kargolama yapıyorlar.
aynı zamanda bu ürünü optimum whey ve prolab creatin ile kombine ettigim için nekadar gelişimimde faydasını görebilirim bilmiyorum.suyla karıştırıp içmekteyim sabah kalkınca bir ölçek ve antreman arasında 1 ölçek olmak koşulu ile.

glutaminden memnun kaldın mı peki

amino asit+glutamine

arkadaşlar amino asit+glutamine birlikte kullanmamın bi artısı olur mu yoksa sadece glutamine mi kullanmalıyım. yardımcı olr musunuz teşekkür ederim..... boy:182 kilo:86 1 yıldır spor yapmıyorum son 2 aydır salona gidiyorum. weightlifter

bana kalırsa bcaa al derım antramandan once sonra da wheyle glutamını karıstır ozellıkle defınasyondan mukemmel olur eger dahada uztcaksan bulku creatınde ekleyebılırsın antreman sonrası için

Genel olarak Xpro markası hakkında ne söyleyebilirsiniz ?

Ben creatine ürününü kullanmıştım fena değildi, diğer ürünleri nasıl kullanan var mı ?

Arkadaşlar glutamin kullanmayı düşünüyorum yarın alacağım ,optimumda 300 gr yanlış hatırlamıyorsam 200 de olabilir,glutamine 40 tl idi,daha önce hiç kullanmadım şeklini hiç bilmiyorum,acaba beni bir ay götürürmü 200 300 gr lık birşey,birde bu tribulus nox gibi ilaçlardan kür yapılıyor,bu ileri seviyedeki vicutlar içinmi,yoksa ben 1 senedir düzenli şekilde yapıyorum bende kullanabilirmiyim

xpro 5 para etmez sakın almayın

bende gaspari aminomax ve komplex whey kullanıyorum. ancak aminomax bitmek üzere. yeni bir supplement karışım yapmak istiyorum. salonda crratine, glutamine, bcaa v.s. kullanmaya başlayanlar benden hızlı geliştiler:)
Tiroid rahatsızlığım nedeniyle creatine kullanmaya sıcak bakmıyorum.
Ama glutamine ve bcaa alıp kullansam nasıl kullanmalıyım ne önerirsiniz?
gelişimimi hızlandırırmı?

Her ikisinide kas yıkımını önlemek için kullanılıyor diye biliyorum. Ben on hydrowhey kullanıyorum içersinde bcaa var ve ayrıca glutamine ve creatine alıyorum. Daha tecrübeli olan arkadaslardan net bir cevap alabilirsin. Ayrıca forumda ikisininde başlığı var onlarda işini göreceğini düşünüyorum. Altındaki yorumlara pek takılma ama ; herkes farklı bir teknikle kullanıyor bu kafanı karıştırabilir. Sen deneyerek kendine en uygun kullanım şeklini bulmaya çalış.

Saygılar.

Arkadaslar adam akilli kullanmus biri var mi ürünü etkisinin olup olmadgni yazacak. Çünkü Ürün gayet hesaplı

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

karışımı idare eder tadı da fakat etki yok bu üründe kullanan arkadaslarda var onlar da memnun değiller. artık ithal ürünle devam yerliden bişi oldugu yok.

Back
Yukarı