XPRO Nutrition Giant Amino Boost

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 17 50,0%
  • Orta karar

Votes: 14 41,2%
  • Başarısız

Votes: 3 8,8%

• Total voters
    34

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
XPRO NUTRITION GIANT AMINO BOOST

- 3200 mg L-Ornithine
- 3100 mg L-Arginine
- 1110 mg BCAA
- 3935 mg Serbest Form Amino Asit

Tek Ampul: 11345 mg Amino Acids
Amino asit ve tatlandirici iceren ampuller.Sporcular için gida Takviyesidir.

25 ml x 20 ampul
Ortalama gida degerleri
25 ml 100 ml
Enerji 370 / 86 kcal 1430 kJ/ 335 kcal
Protein 14,75 g 59 g
Karbonhidrat 6 g 24 g
Yag <0,1 g <0,1 g

Amino Asit Profili

attachment.php

Kullanim Tavsiyesi: Egzersizlerden önce günde 1 ampül icin.

Icindekiler: Su, Fruktoz, Peynir alti protein hidrolizesi, L-Arginine Hidroklorür, -Ornithine Hidroklorür, Asitlendirici: Sitrik Asit, Koruyucu : Potassium Sorbate, Tatlandirici: Siklamat, Acesulfam-K ve Sakkarin Sodyum, Doğal Meyve Aroması

Xpro Nutrition için Almanya’da üretilmiştir.

Eklentiler

• aminoboost.JPG
    aminoboost.JPG
    44,3 KB · Görüntüleme: 1.353
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ürün içerik olarak bir çok likit amino asitten üstün kullanan arkadaşlar etkilerini yazarsa bizim gibi almak isteyipte kararsız olanlara yardımcı olmuş olacak

arkadaşlar bende kullanıyorum gerçekten çok başarılı bir ürün
bu ürünleri çoğu insan nasıl kullanacağını bilmez
kullanımı şöyledir
hafif şekerli bir meyve suyu ile birlikte alın ben genelde uludağın şekesiz halinde karıştırarak alıyorum hafif şekerli bir ürünle alınmasının sebebide şekerle birlikte alınan bir ürün kana daha hızlı karışıyor.

evet arkadaşlar bu ürün hakkında yardımcı olacak yok mu ..kullanan tavsiye eden etmeyen ?

birde weider mega forte ile kıyaslayabilecek var mı ?

evet arkadaşlar bu ürün hakkında yardımcı olacak yok mu ..kullanan tavsiye eden etmeyen ?

birde weider mega forte ile kıyaslayabilecek var mı ?

mega forte ile kaşılaştırmak biraz sapla saman gibi oluyor acçık konuşmak gerekirse biri A kalite digeri C.

Başka kullananlar var mı almaya değer mi diğer amino asit lerle karşılaştırırsak nasıl sizce

Selam arkadaşlar ben bu amino asitten aldım ve elimde bu markadan L-Carnitine Yağ Yakıcı Likit Var bunların ikisini kullanmak zararlı olur mu ? 2 günde bir birini kullanıp sonra diğerini likit şekilde kullansam bir sorun teşkil edermi ? şimddien teşekkürler acil yardımlarınızı bekliyorum... :)

Selam arkadaşlar ben bu amino asitten aldım ve elimde bu markadan L-Carnitine Yağ Yakıcı Likit Var bunların ikisini kullanmak zararlı olur mu ? 2 günde bir birini kullanıp sonra diğerini likit şekilde kullansam bir sorun teşkil edermi ? şimddien teşekkürler acil yardımlarınızı bekliyorum... :)

Olmaz. Amino boostta l-carnitine yok zaten. eksiği tamamlamış olursun.

Arkadaşlar soruma tam yanıt alamadım lütfen kusurumu maruz görün benim demek istediğim l-Carniteyi Likit olarak Budy'den Önce kullandım, Budy'den sonra üstünede Giant Amino Boost Likiti içsem bir sorun olurmu,Amino asitin kullanım önerisinde antremanlardan yarım saat önce bir ampul alınız yazıyor bu konuda kafam biraz karışık yardımlarınızı bekliyorum saygılarla...

urunun tadi berbat
likid amino olupta tadi guzel olan bi urun bulmaniz cok zor zaten
ben kullaniyorum bu urunu iyi sonuclar aldigimi soyleyebilirim

arkadaşım elinde fazladan bu üründen vardı hediye etti.bu kadar mı iğrenç bir tad olur anlatılmaz yaşanır derler ya o misal.sahte olduğunuda sanmıyorum arkadışımın aldığı yer distiribütörleri.bi gariplik var . bu kadar kötü bir tad alamaz içtikten sonra kusturucak kadar var.

Back
Yukarı