Ürünün içerisinden çıkan ölçeği silme olarak doldurarak ve antrenmanlarınızdan 30dk önce 250-300ml su veya yarım yağlı süt iler karıştırıp içebilirsiniz. Aynı işlemleri antrenmanlarınızdan hemen sonra yapmanızı da rica ederiz.çileklisini aldım tadında problem yok suyla, merak ettiğim ölçek kısmı. 32gramlık tam ölçek için tamamını doldurmak mı gerekiyor?
TABİ tam ölçek onu hafif bastır tam dolsunçileklisini aldım tadında problem yok suyla, merak ettiğim ölçek kısmı. 32gramlık tam ölçek için tamamını doldurmak mı gerekiyor?
Ben bundan sonra direk genrise düşünüyorum(3+1 ile), bunu n11den kampanyayla falan denk getirmiştim ama daha uygun güvenebileceğim bir marka varken fazla para vermeye gerek görmüyorum.TABİ tam ölçek onu hafif bastır tam dolsunbende aldım çikolata muzlusu yeni çıkmış sanırsam denicem
![]()
Bende N11 Den aldım kupon vardı 140 tl denk geldiBen bundan sonra direk genrise düşünüyorum(3+1 ile), bunu n11den kampanyayla falan denk getirmiştim ama daha uygun güvenebileceğim bir marka varken fazla para vermeye gerek görmüyorum.
Bu arada ürünü kullanmaya devam ediyorum antremandan sonra 1 ölcek gibi genellikle, hayırlısı bakalım![]()
Whey protein tozlarındaki bcaa lar ile saf bcaa ların kullanımı vucutta aynı olmuyor.Günde 80 Grama kadarda alınabılır ayrıca kafana takma fazlamı alıyorum diye...Herkese merhaba bu ürünü aldım ayni zamanda antreman sırasında xtend bcaa kullanıcam bu ürününde bcaa orani yüksek nasil bi yol Yada kombinasyon yapmam gerek tesekkurler
xpro alman urunu gayet basarılı denemk ıcın 1 kıloluk aldım beyaz cıkolata cılek hem tadı enfesglutamine ile birlikte 199 lira fiyatı var. Bence gayet uygun görünüyor. Sizce güzel midir ? şuanda optimum kullanıyorum çok memnun olduğumu da söyleyemem
xpro nun fiyatı çok iyi cidden ama bilemiyprum bende kararsıznkaldomgencler sizce xpro whey+100 tablet bcaa mı yoksa ultimate nutrition prostar mı
aynı fiyattalar
amacım ise kas kütlemi biraz daha arttırmak ve yaza girerken yag eritmek