%100 whey dediği protein içeriğinin sadece whey olduğu yani soya beef ya da egg değil ve komplex ürün değil 2. si ürünün içeriği protein değerlerine bakarsan her çeşitinde daha fazla bcaa da fazla arjininden tut taurine kadar en az 500 ml fark var 3. sü her zaman en çok satan en iyi olmaz xpro belkide optmum kadar iyi ama strateji olarak kendini piyasaya sürme amacıyla ürünlerini ucuz yapıyor ön yargılı olmayalımmerhabalar, ürünü denemem için bir arkadaşım küçük boyundan vermişti bana, daha çok yeni bir ürün, sanırım 3 ay oldu çıkalı, tam emin olmamakla beraber xpro nutrition markası ****** markası olup içeriği yurtdışı, paketlenmesi türkiye, belki de hepsini yurtdışında yaptırıyorlar bilmiyorum ama sadece türkiye'de satışa sunuluyor büyük ihtimalle.
bu arada tadı güzel ama tad arayanlarden olmadığımdan dolayı, sizinde etiketlemeye kanmamanız için optimum nutrition ile yakında uzaktan alakası olmayan bir üründür.
1 ölçeğinde 25 gr protein olduğu yazıyor ama ölçeği 35 gr, optimumda ise 24 gr protein var ve ölçüğü 30 gr'dı yanlış hatırlamıyorsam.
üzerindeki etikette de 100 gr'da 72 gr protein vardır diyor, çok yanıltıcı olarak etiketlenmiş, bilmeyen insan hemen atlayıp alıyor, ee hani ne oldu %100 whey yazan etiket o zaman...
optimum 2.3 kg'den 77-78 servis çıkar, xpro'dan ise 66 çıktığı yazıyor, şimdi 5-10 milyon daha fazla verip optimum almayana şaşarım daha doğrusu.
fark 35 tl olmuş ??Arkadaşlar teşekkürler vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı.O halde İris'de dediği gibi 5-10 TL daha verip optimum almalı doğru karar olarak.banada cazip gelen içeriği ve fiyatının makul olmasıydı.Ama optimum nutrion üstüste 4 yıl en iyi supplement seçilmiş.
ustelik icerik xprodan daha dusuk aslinda ultimatei oneririm 30 da 25 gr protein 80 servis ve daha ucuz fiyat markaya kanmayin daha kotu marka daha iyi olabilir fakat fiyati dusuktur cunku taninmak iconfark 35 tl olmuş ??
ben bişi anlamadım..ustelik icerik xprodan daha dusuk aslinda ultimatei oneririm 30 da 25 gr protein 80 servis ve daha ucuz fiyat markaya kanmayin daha kotu marka daha iyi olabilir fakat fiyati dusuktur cunku taninmak icon
Ürün hakkında söyleyeceğiniz ne var hocam?2 ay geçmiş mesajınızın üstünden?Bu ürünü yeni aldım ilk izlenimim bir önceki protein tozum gaspari isofusion a göre biraz daha zor karısıyor iyi çalkalamak gerek...
Ürünün İçerigi baya iyi gibi geldi tek serviste 6.8 gr bcaa ve 24 gr protein ve 5.2 gr glutaim cok iyi bir oran...
Ürün hakkında söyleyeceğiniz ne var hocam?2 ay geçmiş mesajınızın üstünden?
Kutu bitene kadar düzenli bir şekilde kullandınız mı,kullandıysanız memnun kaldınız mı ?
Daha önce optimum kullanmıştım ve pek bir verim alamamıştım.Kutu bitti ant öncesi ve sonrası kullandıgım için
Ürün ün tadını pek beğenmedim açıkcası Şuan SYNTHA-6 Kullanıyorum kıyaslamak bile hata olur ama kullanıcaksan tat için kullanıcagını sanmıyorum.
Ürün den ben memnun kaldım Tam bir Fiyat/Performans ürünü Ölçü aldım Ve içindeki BCAA ve Glutamin sayesinde ek olarak o suplementlerı almama gerek kalmadı...
Ama söylemeliyimki piyasada daha kaliteli ürünler var 150 tl bu ürün fiyatına göre çok iyi ben ON %100 GOLD Standard ı 185 tl ye alabiliyorum aralarında etki anlamında %10 fark vardır maximum alıcaksan gönül rahatlığıyla al![]()
Daha önce optimum kullanmıştım ve pek bir verim alamamıştım.
Xpro fiyat ve içerik olarak çok iyi gözüküyor.
Bunu alıp creatinle kombine ederek 2 ay boyunca çok iyi bir şekilde kullanıcam ve de iyi beslenmeye çalışıcam, yine verim alamazsam bir daha supplement almamayı düşünüyorum.
Optimuma suç yüklediğim falan yok ancak protein tozları steroid değil ,beslenme dinlenme antrenman döngüsündeki etkisi çok küçük,ben biraz da çikolata vb.tatlılara alternatif olarak görüyorum bu tozları.Creatin Alıcaksan Universal Creapure Al yükleme yi kesinlikle yap ilk 1 hafta günde 20 gram yani günde 4 defa 5 gr alcan ilk 1 hafta sonra ant öncesi 5 gr...
Beslenmen kötüyse hiçbir suplement etki göstermez suçu optimum da arama biraz beslenmeni ve antrenman programını gözden geçir forumdaki kaynaklara göre bence...
Hardline dan iyi Optimum dan kötü.bunu kullananlar güncel olarak ürün hakkında yorum yapar mısınız hardline ve optimumla kıyaslayabilir misiniz?
AMERILADAN GELME OPTIMUM ALMANI ONERIRIM SARI KASIKLI OLANDAN. AMA SIKINTIYA DUSUCEKSEN XPRO YU DA DİREK AL...beyler protein.7 den alacagım 150 lira civarı bi fiyata sizce deger mi ? 30 lira daha koyup optimum mu alsam ?