• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

YÜZMEDEN BODYE TRANSFER 1.5 YILDIR BODY YAPIYORUM ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyson62
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanatlar zayıf kalmış diğer bölgelerine nazaran belini 85ten 80in altına düşürürsen baya fark eder kanatlar fln ortaya çıkar başarılar dilerim

kollar gayet güzel vucutun duruşuda çok esnetik ama biraz yag sorunu var herhalde?

ben estetik görünüm yakalamak için kas kaybı yaşamayı doğru bulmuyorum,tabi ki iş senin kişisel zevkinde bitiyor ama bence bulk halin daha iyi görünüyormuş.

belim 75 yada 78 e düşse kas olarakta kilo gider incecik olur cıkarım:)))bi deri bi kemik kas filanda kalmaz heralde...
ben 1 sene önce 42 kilo verdim protein dieti yapıp düşün 15 yaşındaydım heralde 42 kg nin %50 si kas versem ölürdüm kilo verirken et süt yumurtayı normalin 2 katı tüketin
(ben kendi düşüncemi ve uyguladıgım ı yazdım )

ben 1 sene önce 42 kilo verdim protein dieti yapıp düşün 15 yaşındaydım heralde 42 kg nin %50 si kas versem ölürdüm kilo verirken et süt yumurtayı normalin 2 katı tüketin
(ben kendi düşüncemi ve uyguladıgım ı yazdım )

Onu şöyle desek daha anlaşılır kılarız sanırım.Kilomuzun 1,5-2 katı kadar günde protein almalıyız eğer bu sporu yapıyorsak.

bencede yağlı gördüm biraz ama çok ıyı vücüt,hatlarını ortaya çıkarmanı yavsiye ederım çok yakışcak gibime geldi:)ve merak ettım bi yüzücü için 1.5 yıl bb yapmak daha fazla etkı eder sanırım,yüzmeyı nekadar faln yaptın vb bilgi ver,bide artist pozları degılde daha yakın pozlar ver,başarılar kolay gele

bide bel konusunda haklılar belin vucudunu kapatıyo belın ince olursa kıyafetlerının ustundende hatların ortaya ıyı çıkar

Yüzme yaparken kullandığınız beslenme programı olmadığı belli bodybuilding yada fitness hangisini yaparsanız yapın bir beslenme programınız olmalı en azından haftalık 6 gün uymalısınız. 1gün insan vücudu şaşırtma amacı ile kendine kücük kacamaklar yapabilir. Düşük karbo & yağ tüketimli yüksek protein içeren bir diyet uygular ve antremanlarınıza cardio eklerseniz vücut hatlarınız daha belirginleşir..

Aslında vucudun iyi definasyon yapmana gerek yok bu yolda kas kütleni arttır clean bulk yap bence zaten zamanla suyuda yağıda yavaş yavaş atarsın diye düşünüyorum. Yüzmenin faydası çok büyük bizim arkadaşında %7 yağ oranı var 42 cm kolu var kendisi birde öğretmen. Bodyde yaptığı yok şınav mekik,barfiks ile vucudunu koruyor orası enteresan işte.

Back
Yukarı