BaBe ShaQ
Üye
Andre dedi:Manken lerdeki çene olayına bakıyorsanız size birde eski mankenlerden Engin Koç un çenesine bakmanızı öneririm![]()
Onda olan çene de Maşallah çene yani

Ama çene konusunda kimse Schumi 'yi geçemez heralde..

Andre dedi:Manken lerdeki çene olayına bakıyorsanız size birde eski mankenlerden Engin Koç un çenesine bakmanızı öneririm![]()
BaBe ShaQ dedi:Andre dedi:Manken lerdeki çene olayına bakıyorsanız size birde eski mankenlerden Engin Koç un çenesine bakmanızı öneririm![]()
Ama çene konusunda kimse Schumi 'yi geçemez heralde..![]()
![]()
izzet dedi:BaBe ShaQ dedi:Andre dedi:Manken lerdeki çene olayına bakıyorsanız size birde eski mankenlerden Engin Koç un çenesine bakmanızı öneririm![]()
![]()
Michael Schumacher den bahsediyon herhalde![]()
![]()
![]()
shumi ye gicik oluyorum nedenseBaBe ShaQ dedi:izzet dedi:BaBe ShaQ dedi:Andre dedi:Manken lerdeki çene olayına bakıyorsanız size birde eski mankenlerden Engin Koç un çenesine bakmanızı öneririm![]()
![]()
Michael Schumacher den bahsediyon herhalde![]()
![]()
![]()
He wallah ta kendisi :lol: :lol:
Mr.Çeneee![]()
Kasksız görmeye tahammül edemiyorum..
Kasklı halinede tahammül edemiyorum..
Hem ben Mclaren'ciyim.ne işim olur Schumi'yle :badgrin:
JöNTürK dedi:Benimde yüzüm zayıftır böle birazcıkta zayıflayıverdimmi hemen çöküo ve normalden daha zayıf gösterio benden çok daha zayıf kişilerle bile karşılaştırsalar bana sen daha zayıfsın diolar walla ama creatin kullandımmı vücut su tuttumu düzelio toparlacık oluo suratım![]()
atillagulec dedi:vala arkadaşlar ben modellik yaptım,erkekte size hayati şeyleri sayayım: dik ve geniş omuz ,yanları düz; bombeli olmayan bir kafa,düzgün cilt,anlamlı bakan gözler, güvenli duruş ve yürüyüş,ve en az 1.80 boy....çene mene hikaye....ha kızlar kasıntı görünen tiplerden nefret eder...kesinlikle doğallık çok önemli..saygılar..kardeşlerim
muscled_girl dedi:atillagulec dedi:vala arkadaşlar ben modellik yaptım,erkekte size hayati şeyleri sayayım: dik ve geniş omuz ,yanları düz; bombeli olmayan bir kafa,düzgün cilt,anlamlı bakan gözler, güvenli duruş ve yürüyüş,ve en az 1.80 boy....çene mene hikaye....ha kızlar kasıntı görünen tiplerden nefret eder...kesinlikle doğallık çok önemli..saygılar..kardeşlerim
180 boy olayına kesinlikle katılmıorm..Tarkan'ın peşinde yüzlerce kız olduunu unutma.180-190 lık insanların çoğundanda yakışıklı yani![]()
zfrskr dedi:muscled_girl dedi:atillagulec dedi:vala arkadaşlar ben modellik yaptım,erkekte size hayati şeyleri sayayım: dik ve geniş omuz ,yanları düz; bombeli olmayan bir kafa,düzgün cilt,anlamlı bakan gözler, güvenli duruş ve yürüyüş,ve en az 1.80 boy....çene mene hikaye....ha kızlar kasıntı görünen tiplerden nefret eder...kesinlikle doğallık çok önemli..saygılar..kardeşlerim
180 boy olayına kesinlikle katılmıorm..Tarkan'ın peşinde yüzlerce kız olduunu unutma.180-190 lık insanların çoğundanda yakışıklı yani![]()
Tarkan yakışıklı adam tabiki ona bi lafım olamaz ama o kadar kızın peşinden koşmasının ana nedeni megastar bi şarkıcı olması ve çok parası olmasıBunlar olmasaydı o kadar hayranı illaki olamazdı
Neyse konuyu dağıtmayayım.