yüzme+diyett beslenme şeklim

hasim301

Üye
hersabah 7den 9a kadar diinlene dinlene ortalama 1 kilometre yüzüyorum beslenme şeklim şöle bu arada boy 1,71 kilo 80 bel:105 1 haftadır diyetteyım gelişme omadı açıkcası göbekte inme falan yağ yakıcıda kullanıyorum termojenık nese beslenme şeklime geçıyım: sabah:1 adet tam yumurta,4 adet yeşil zeytın,çok az light beyaz peynır, öğlen:: 1 parça tavuk gögus ve 1 tabak yogurt 1 parça ekmek, akşam:domatesli tavuk çorbasıı sizce akşam yemegım yanlısmı onuda tavuğa çevirmelimiyim ve her ogunden once cla alıyorum günde 2,5 llitre su içiyorum haftada 5 günde yüzmeye gidiyorum koşamıyorum cunku çn çapraz bagda yırtık var amelıyat olmam için acilen zayıflamam lazım ekime kadar falan

ayağında sorun varsa cardio olarak yüzmek iyi bir seçenek protein ağırlıklı beslenin ve yağdan uzak durun hedefinize ulaşacaksınız

bende yüzerim bol bol. ama söyle bir önerim olur. karbonhidratı çok kısıtlamayın her öğün almak zorundasınız. yüzme biraz farklı bir aktivite. sadece aerobik değil anaerobik kapasitede gerektirir. uzun yıllar yüzdüm ben dünyadaki en guzel spor bransıdır...

size tavsiyem şu olur. tam tahıllı ekmek tuketin. uno marka güzel ürünler var. bunlardan alın. her öğününüzde bundan 2 dilim kadar tüketin. yağı kısıtlayın. proteini çok abartmanıza gerek yok. tek aktiviteniz yüzme olduğuna göre.

aktivitenin karşılığında dengeli bir beslenme uygulamassanız vücut yağ yakımını durdurabilir. buna dikkat ediniz. iyi çalışmalar dilerim...

Back
Yukarı