Yılmaz Ayka
Üye
Suan leanbulk gidiyorum ve evet belim kalınlastı bu yuzden definasyona basladım sayılır bu durum rahatsız etti.Bel ölçün nedir ?
relax 80-81
flex 76 77
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Suan leanbulk gidiyorum ve evet belim kalınlastı bu yuzden definasyona basladım sayılır bu durum rahatsız etti.Bel ölçün nedir ?
Eyvallah kardesim,
37,38 civarı kol, 128 omuz, gogus 117 olmalı.[DOUBLEPOST=1424379365][/DOUBLEPOST]
Hicbirzaman kas ve yagı birbirinden ayırıp alıp veya azaltamazsın, minimize edersin beslenmen ile ve evet saglam beslenme ile protein+creatine oneririm.
O yarısamalar hazırlanan physique proları ifbb prolarının uyguladıgı bulk sistemidir zaten, off seasonları 10-12 stage oranları 5 6 olur genelde bu sebeple leanbulk.Ölçülerimiz birbirine benzer ama benden bayağı iri duruyorsun. Göğüs-omuz çatım bayağı bir dar benim, göğüsü genişletmek için ne uyguladın ?
41 cm kol, 128 cm omuz, göğüs 105.
Bu arada lean bulking önermişssin, herkeste işe yaramıyor lean bulk, özellikle ağırlık idmanlarına tepki vermeyen genetiğe sahipseniz birazda yağ oranı varsa benim gibi.
Ben basladigimda 58 kiloyken ilk 1 2 ay icinde 62lere cikmistjm normal eski beslenmem devam ediyordu gunluk sadece kahvaltida yumurta ant sonrasi tavukcuya gidiyordumBravo gerçekten, benim merak ettiğim soru bu 12 aylık süreç içerisinde hep Bulking mi yaptın? Yani her hafta yarım kilo aldın mı?
Yoksa hiç Bulking yapmadın mı?
güzel gelısım tebrıkler ama braz gogus gerı kalmıs gıbı
off gun nadir yaparim. Nasil hisshissettigime bagli o hafta butun kas gruplarini esit yormaya bakibakiyorumHer bir bölgeyi haftada kaç gün çalıştırıyorsun?
Kanat flex 116 117 geliyor relax gogus 103 ya da 105 ararasinda olmaliydi sanirim. TesekkurlerSelam Yılmaz AYKA, gerçekten 1 yıl içinde yapılabilecek ender çalışmalardan biri karşımızda ama ne yazık ki göğüsünüz 117 durmuyor duramaz da. Sanırım yanlış yazmışsınız 117 göğüs imkansız gözüküyor bana göre. Fotoğraflardan baktığımda 106 108 maksimum 109 duruyor estetik bir vücuda sahipsiniz bence yarışmayı düşünün derim. Başarılar dilerim...
Edit:İmla
YKanat flex 116 117 geliyor relax gogus 103 ya da 105 ararasinda olmaliydi sanirim. Tesekkurler
Insallah yarismalari da goruruz
Tesekkur ederim ve evet omuzu sirta yetistirmek icin ccabaliyorum suanda1 yılda hemde kür yapmadan gerçekten büyük başarı.Tebrik ediyorum seni.Gerçi zamanla gelişme yavaşlıyor bünyede ama zaten olan olmuş,fiziğini oturtmuşsun
Plaj vücudu olarak herşeyin tamam görünüyor.Eksik olarak demeyelim ama gelişmesi gereken kısımlar; omuz ve trapez olabilir.Özellikle omuzu şişirmen, trapezide boyun bölgesinden yükseltmen, daha büyük artı katacaktır fiziğine.
Gelişmeye devam..