Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAFTANIN 3 GÜNÜ SALONA GİDİYORUM PAZARTESİ ÇARŞAMBA CUMA ÖNCE KOŞUYORUM 45 DK SONRA KAS AĞIRLIKLI ÇALIŞIYORUM ACABA BU ŞEKİL YAĞ YAKARMIYIM YOKSA YANLIŞ MI YAPIYORUM
Yağ yakımı için en uygun vakitler sabah erken veya idman sonrası. Her iki vakitte de glikojen depoları boş olduğu için yağ yakımı daha üst seviyede gerçekleşir.
HAFTANIN 3 GÜNÜ SALONA GİDİYORUM PAZARTESİ ÇARŞAMBA CUMA ÖNCE KOŞUYORUM 45 DK SONRA KAS AĞIRLIKLI ÇALIŞIYORUM ACABA BU ŞEKİL YAĞ YAKARMIYIM YOKSA YANLIŞ MI YAPIYORUM
Yanlış yapıyorsun, ağırlık çalışması koşudan daha fazla yağ yaktırır ve vücudunu şekillendirir. Bu şekilde agirlik çalışmasından yeterli performans alamazsın. Ağırlıktan sonra hiit veya kardiyoyu boş günlerde yapabilirsin. Tabii hepsinden önemlisi kalori açığı ile beslenme.