Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar ben düzenli diyet ve fitness yapıyorum fakat yağ oranımı bir türlü düşüremiyorum incelip sıkılaştım fakat yağ oranım %26 58 kgmım bunu %18 e nasıl düşürebilirim yardım edinnnnnn
Günde en fazla 2 fincan limonlu yeşil çay içmeniz , az yağlı yoğurt tüketmeniz , taze sıkılmış greyfurt suyu içmeniz , yüksek tempoyla spor yapmanız yağ yakımınızı hızlandırır düşüncesindeyim.
İnsülin seviyen düşükken spor yapıp spordan sonra glisemik indeksi düşük besinler tüket kan şekeri düşükken vücutta yağ yakımı daha yüksek seviyede olur.Yani karbohidratları spordan sonrasına bırak ve bir anda alma azar azar alabilirsin.Glisemik indeksi düşük besinler kepekli makarna,bulgur vs. internette yazıp bulabilirsin bunları.
Ezbere yapılan yorumlara aldırış etmeyin lütfen. Zaten sıkılaşma evresine ulaştıysanız yağ oranınızı düşürebilmişsiniz demektir. Aynen böyle devam edin derim. Beslenmenizde düşüşe kesinlikle geçmeyin. SADECE YOĞURT DEĞİL HİÇ BİR SÜT ÜRÜNÜNÜ TÜKETMEYİN. SÜT ÜRÜNLERİ YAĞ YAKIMINI BALTALAR. KAN ŞEKERİNİZ DÜŞÜK GEZMEYİN. KAN ŞEKERİNİN DÜŞÜK OLMASI YAĞLARINIZDAN GÖTÜRDÜĞÜNDEN ÇOK KASLARINIZDAN GÖTÜRÜR İSTEDİĞİNİZ YERDE ARAŞTIRABİLİRSİNİZ. MAKUL BİR BESLENME, MAKUL ANTRENMANLA ULAŞABİLİRSİNİZ HEDEFİNİZE. TABİİ HEDEFE ULAŞTIM DEYİP BIRAKMAK DİYE BİR ŞEY DE AKLINIZDAN GEÇMEMELİ, BU BİR YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GELMELİ AKSİ TAKTİRDE BIRAKTIĞINIZ ANDA ESKİYE DÖNERSİNİZ. (BIRAKTIĞINIZ ANDA DERKENKİ SÖYLEMEK İSTEDİĞİM, BİRKAÇ AY İÇİNDE) İYİ FORUMLAR