yağ oranımı hangi yağ yakıcıla hızlı ve etkili düşürürüm

arkdaşlar vucut yağ oranım çok yüksek
yağ oranımı hangi yağ yakıcıla hızlı ve etkili düşürürüm

protein tozum(multipower whey pretin shake) amino asidim(gnc amino brust 3000) im war
gns in yağ yakııcınımı alsam
bole zararı olmayan bi yağ yakıcı istiyorum :)))
boy 1.71-72
kilo 72
yağ oranı %23-24 değişio

yağ yakıcının zararlısı yoktur zaten lakin yağ yakmak istiyorsan diyete girmelisin yoksa yağ yağ yakıcılar sadece senin daha fazla yağlanmanı engeller. Eğer diyette isen bu ürünleri faşlar başlamaz değil diyetinin yarısını geldiğin zaman kullanmalısın misal 3 aylık bir diyette isen diyetinin ilk 1,5 ayı bittiği zaman başlarsan tam etksini görürsün çünkü diyetinin ilk zamanlarında metobolizman hızlı olacak ve kolayca yağ yakabileceksin ilerleyen dönemlerde l-carnitin alarak yavaşlamış olan metobolizmana destek verirsin. Benim önerim ultimate yada weider l-carnitin olacaktır. ekstradan bir ürün daha (yağ yakıcı olarak) kullanmana gerek yok.

marka olarak

ultimate nutrition l carnitine öneririm

ama suana kadar kullandıgım en güclü yag yakıcı + metabolizma hızlandırıcı (denilebilir) eax dynamx dışardan sipariş etmen gerekiyor.

cafein-efedrin ve aspirin kombınesı en ıyı yağ yakıcıdır bence.metabolızma hızını arttırır.

ECA zararlıdır diyenlere:

http://www.drumlib.com/dp/index.htm#ECA (ingilizce)

Ephedra senelerce kullanıldı bir çok kişi tarafından. 100 dolarlık Xenadrine'in içindeyken o kadar zararlı değildi. Ne zaman millet ECAyı 2-3ytlye yapmaya başladı o zaman zararlı oldu. Garip değil mi?
Eğer sağlığınızı bozmak istiyorsanız bunu ecza dolabındaki hemen her ilaçla yapabilirsiniz. Ephedra ve Efedrinden zarar gören veya ölen herkes önerilen dozun çok üstüne çıkmıştır. Eğer kalbinizden rahatsız değilseniz ve mantıklı dozlarda kullanırsanız ECA veya EC zarar vermez.

arkadaşlar dediğiniz markarı bulmadım nettende sipariş vermeye çekiniyorum
gnc den L-Carnitine (as L-Carnitine L-Tartrate) 500 mg aldım

yağ yakıcının zararlısı yoktur zaten lakin yağ yakmak istiyorsan diyete girmelisin yoksa yağ yağ yakıcılar sadece senin daha fazla yağlanmanı engeller. Eğer diyette isen bu ürünleri faşlar başlamaz değil diyetinin yarısını geldiğin zaman kullanmalısın misal 3 aylık bir diyette isen diyetinin ilk 1,5 ayı bittiği zaman başlarsan tam etksini görürsün çünkü diyetinin ilk zamanlarında metobolizman hızlı olacak ve kolayca yağ yakabileceksin ilerleyen dönemlerde l-carnitin alarak yavaşlamış olan metobolizmana destek verirsin. Benim önerim ultimate yada weider l-carnitin olacaktır. ekstradan bir ürün daha (yağ yakıcı olarak) kullanmana gerek yok.
Arkadaşlar Vücuttaki Yağ Yakım Oranını nasıl belirleyebiliyorsunuz söyleyebilirmisiniz ?

yanlış hatırlamıyosam forumda görmüştüm .L-carnitin vucudun ihtiyac duyduğu bi maddedir. Dışarıdan ek madde olarak alamazsak vucudumuz kendisi üretiyo antrenman yapan bi insanın günlük 1200 mg L-carnitin e ihtiyacı var. ve vucudumuz 1 gr yani 1000 mg L-carnitin için 30 gr kas yakıyor. Bu mantığa göre her gün 30 gr kas yakarsa vucut bir ayda 20 gün spor yapıyosak 600 gr kas yapar ve cok büyük bi rakam. Bu mantığa göre normal bi sporcununda yağ yakımına ihtiyacı olamayan bi sporcunun bile L-carnitin kullanması gerekiyo. Forumda gördüklerimi yorumluyorum yanlışlarım varsa eğer söylerseniz sevinirim.
ve BMX L- carnitin alabilirsiniz .

Back
Yukarı