Darksafir2
Üye
S.a beyler bayanlar ben 3,5 ay oldu başlayalı göğsüme kadar damarlarım cıktı 3-4 kilo verdim yağdan sanırsam . 16 yaş 89 kilo 93 tüm. boy 180 damarlar cıktı bide kaslarım oluşuyor kollarım zaten cıktı göğüs ve yanları eridi göbek ve bel düşüyor ama bacaklar aynı gibi duruyor ve bacak tarafım kalın üst bölgemde yağdan kaynaklı ama bacak genetik kalın yani. benim antr şöyle 3 gün pazartesi çarşamba cuma olarak yapıyorum. aynı göğüs,sırt-kanat bu bölgeler süperset sonra biceps yapacaksam triceps veya omuz sonra bacak yapar ve bitiririm büyük kaslar önce yaparım göğüs sırt kanat süperset sonra bacak sonra triceps biceps veya omuz büyükler 2 hareket 4x15 veya 3x12 kücükler 3x12 bazen piramit yapıyorum piramit yapınca agırlık arttırıyrum zaten amacıda o her zman ağır yapıyorum her antreman arttırıyorum yani kol yaparken mesela 2 haftada arttıroyrsam leg press yaparken er antreman hepsini artturmıyorum yani büyükleri 2 hareket küçükleri 1 hareket yani fullbody apıyorum vücutum artık alıştı ve etkisini görüyorum 3 ay öncesi yoktu resmen ama bu 15 günde çok farketti günde 3 L su içiyorum antreman oldugu günler öncesinde şekersiz nescafe gold içiyorum bide antreman günleri akşam 10 gibi ara öğün gibisinden salatalık hergün yiyorum ama ayrıyeten sade soda içiyorum terden giden minreal vs için. sizede öneririm. 3 gün gidiyorum 3 tane içiyorum yani. ara öğün havuç elma salatalık vs.
bslenmem max 2000 cal alıyorum. sabah 2-3 yumurta - 2 tane tam tahıllı ekmek - 1 bardak yağsız süt. Öğlen: 250 300 gr tavuk göğsü ve akşamdan ne kalmışsa yani sebze çroba vs pilav yapıyorum lapa veya bulgur çok az yiyorum ve akşamda öyle mesela 4 tane tavuk göğsü düşüyor 2 tanesini biraz pilav ve salatalıkla yiyorum diger 2 sini ise akşam yine piavla yiyorum veya akşam sebze veya çorba yiyorum. Her zaman yemek olmuyor doğal olarak o yüzden çözümler üretiyorum yani. sizce ne yanlış ne dogru yardım edin. bide antsonrası bisiklet yapıyorum vitesli galbia eliptal tam bilmiyorum 20 dk yapıyorm durmadan sabit hızda arttıropyrum vs. sonra cıkıyorum max 1,30 bide off günlerde karın abs yapıyorum antreman zamanı yaparsam 2 saat bulur ve boş günlerde boş kalmamak için ve daha uzun yapmak için sorunlarım neler yazarsanız sevinirim uzun oldu cünkü bu soruları soracaktınız doğal olarak. Tesekkürler....
bslenmem max 2000 cal alıyorum. sabah 2-3 yumurta - 2 tane tam tahıllı ekmek - 1 bardak yağsız süt. Öğlen: 250 300 gr tavuk göğsü ve akşamdan ne kalmışsa yani sebze çroba vs pilav yapıyorum lapa veya bulgur çok az yiyorum ve akşamda öyle mesela 4 tane tavuk göğsü düşüyor 2 tanesini biraz pilav ve salatalıkla yiyorum diger 2 sini ise akşam yine piavla yiyorum veya akşam sebze veya çorba yiyorum. Her zaman yemek olmuyor doğal olarak o yüzden çözümler üretiyorum yani. sizce ne yanlış ne dogru yardım edin. bide antsonrası bisiklet yapıyorum vitesli galbia eliptal tam bilmiyorum 20 dk yapıyorm durmadan sabit hızda arttıropyrum vs. sonra cıkıyorum max 1,30 bide off günlerde karın abs yapıyorum antreman zamanı yaparsam 2 saat bulur ve boş günlerde boş kalmamak için ve daha uzun yapmak için sorunlarım neler yazarsanız sevinirim uzun oldu cünkü bu soruları soracaktınız doğal olarak. Tesekkürler....