Merhabalar , geçmişimde fitness yapmış, fazla kilo ve yağları yakmış biriyim. Dizimde yaşadığım problemlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Haliyle de kilo aldık ve yağlandık. Tekrar başladım , 1.5 ay oldu. Bugün ilk başladığım gün ki fotoğrafları karşılaştırdım kilo ve yağ yakımında güzel görüntü ortaya çıkmış. Yani gözle görülür bir değişiklik çok net. Yine de göbek bölgemde yağ fazlam baya var , kısa sürede gitmeyeceğinin de farkındayım. Fakat vücudumun fazla küçüldüğünü gözlemledim bu durum biraz beni rahatsız etti. İdman programım Pazartesi - Cuma 5 gün bir program olarak ayarlı.Hergün 2 bölge çalışıyor. Beslenmeme çok dikkat ediyorum , gram usulü beslenip şeker vs. hiç tüketmiyorum.Mesela 2300 kalori ihtiyacım varsa 2100 kalori alıyorum.Biraz uzattım , asıl soruma geleyim. Şimdi ben yağ yakarken vücudumun hacmini arttırabilir miyim? Sadece Whey Protein kullanıyorum bunun yanında kullanmamı önerdiğiniz suplement var mıdır? Kreatin önerdiler fakat bu dönem kreatin kullanmak istemiyorum.