Actigin konuyu takip edenlerdenim , gercekten icinde bulundugun zorlu sartlar altinda bile azmini ve kararligini tebrik etmemek elde degil. Bu is gercekten boyle nekadar fedakarlik ve kazanma azmi = okadar basari .
Kolay gelsin.
teşekkür ederim desteklerinizle dahada kolay oluyor herşey
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:30 ----------
merhaba arkadaşlar bugün kontrolden geldim 10 kilo vermişim ağırlık kaybı olarak
tanita marka makinayla ölçüm yaptı
6 buçuk kilogram yağ kaybım olmuş 1 buçuk kiloda kas kaybı olmuş
3 kilosu karından gitmiş yarımşar kilo kollardan geri kalan basen ve sırtmış
sonuçları çok beyendi diyetisyenim uzun uzun sohpet ettik sorularımı sordum cevaplarımı aldım ve işe yarar diye sizle paylaşmaya karar verdim
carnitini sordum
düzenli disiplinli spor yapanlarda işe yarar ancak yarım yamalak diyet sporla bi işe yaramaz dedi bu tarz ürünler yani cla carnitin ve termojenik yağlar ezun vadede yani üç dört ayda etkisini gösterir dedi
zararlarını sordum kesin bişey diyemedi
ama termojenik yağğlar cla ve carnitine göre daha zararlı diyebiliriz dedi
termojenik yağlardaki cafeinden etkili ama ben yeteri kadar kafein alıyorum türk kahvesi şekersiz olarak çok içiyorum o yüzden karnitine devam edicem öyle karar aldık
cla ve carnitinin beraber kullanımına olmaz dedi tek tek kullan dedi zararlı olur dedi
diyet listemide değiştirdi daha iyi oldu karbonhidratı azalttı 5 dilim oldu bazen bulgurla dönüşümlü verdi
öğlen ve akşamın yerini değiştirdi öğlen sebze akşam et oldu
sebze yemeği az yağlı olmak kaydıyla sınırsız dedi
ve bolca lor verdi
bacaklarımda kas ağrılarım var bu ara potasyum eksikliği olabilir dedi meyve hakkını muzdan yana kullan dedi
iki ay sonraya randevu aldım
listemi orda bırakmışım sevinçten unutmuşum ama gidip alıcam en kısa zamanda o zaman listemide paylaşıcam
ölçüleri tekrar yazayım
kilom 79
başlangıç 89
yağ: başlangıç yüzde 40 a yakındı
şuandaki yağ oranım yüzde 32 küsür
hedef yüzde 20 (şimdilik )
diyetisyenden mutlu çıktım hemen mağazaya gittim iki yıldır hiçbişey almamaıştım kendimi mecbur bıraktım biyerde
kendime güzel bir gömlek aldım
bikaç gün dinlenicem ama carnitinimide alıcam
ailem geldi onlarla meşgul olucam
genel bahar temizliği filan yapıcaz yine durmak yok yani

)
diyetisyenim düzenli spor yaptığım için lor yazmış öyle dedi

burdada hep okuyordum lor peyniri yiyordu arkadaşlar
banada gece uyumadan önce lor peyniri yazmış

sitedende bahsettim çok faydası oluyor dedim

)
gerçektende çok faydasını gördüm evde olan spor salonuna gidemeyen küçük çocuğu olan bir kadın için mükemmel içerikler olan bir sşte
herşeyin cevabı var
evde dumbelle tüm vücudumu çalıştırabiliyorum maksimum verim alıyorum site sayesinde
özellikle fitness için aradığım herşey bu sitede teşekkürler

)