Yağ Yakımına Yardımcı Bitki,Yiyecek Bildiklerinizi Yazarmısınız ?

kahve yeşilçay siyah çay yani kafein. az miktarda fundık ceviz badem vs yağ içeriğinden dolayı yağ yakar.az yağlı balıklar ıspanak maydanoz yumurta zencefil ( çok az miktarda yeşilçaya katabilirsin) acı biber acı olan şeyler ve soğuk su (metabolizmayı hızlandırır çünkü soğuk suyu vücudun kendi ısısına getirmek için daha çok enerji harcar)

elma sirkesi, kekik suyu, her türlü bitki çayları, tarhun, bilye kekik, zencefil, zerdeçal, acı toz biber, tane karabiber, darül fülfül, tane kara kimyon.
meyve olarak detox etkisinden dolayı bol limon, ve ayrıca ananas protein sindirimine yardımcı olduğu için tavsiye edilir.

elma sirkesi, kekik suyu, her türlü bitki çayları, tarhun, bilye kekik, zencefil, zerdeçal, acı toz biber, tane karabiber, darül fülfül, tane kara kimyon.
meyve olarak detox etkisinden dolayı bol limon, ve ayrıca ananas protein sindirimine yardımcı olduğu için tavsiye edilir.

Darülfülfül'ü ilk kez duydum. Karabiber familyasındanmış.
darulfulful-27a.jpg

arkadaslar bu arada Ankarada yağ olcumu yaptirabilecegimiz ciddi bir yer bilen varmi? Hastane vs.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Darülfülfül'ü ilk kez duydum. Karabiber familyasındanmış.
darulfulful-27a.jpg
ben direk 100 gram alıp blender da çeviriyorum tadı karabiber ile kırmızı acı biber arası evdekiler de bayılıyor tadına.
daha önce ayurveda ile ilgilenmiştim epey, kitaplardan birinde, eski ayurveda tarihinde en etkili yağ yakıcı üçlü olarak darülfülfül & tane kara kimyon ve tane kara biber birlikte kullanılırmış. ben de ilk orada görüp araştırmıştım. bir de istanbulbaharat diye google da aratın kargo ile gönderiyorlar, bulamazsanız oradan da alabilirsiniz ben daha önce almıştım. valla tane karrabiber ile tane darülfülfül ü blender da toz haline getirip karabiberlik şişesine dolduruyorum evde ailecek bu şekilde kullanıyoruz 2 yıldır. tavsiye ederim. detox için de harikaymış. süper bilgi veriyorum bu arada kaçırmayın :D

Back
Yukarı