magicofmagic
Üye
öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım ben 8 ay süre içerisinde 29 kilo verdim 109 dan 80 kiloya düstüm fakat ölümcül bir diyet yaptım ekmegi ve birçok yiyecegi hayatımdan çıkarttım simdi ise vucudumda yağ ve sarkma var bunları yok etmek istiyorum ayrıca evde aksamları 1 saat karın gögüs ve kol antremanlarının yanında her sabah 40 dakika düsük tempo koşu yapıyorum forumda bir çok konu okudum ama kafam karıstıgı için konu açıp sizlere danışmak istedim.
şimdi ben yağları yakarken kas yapmak istiyorum düsük karbonhidrat diyeti önerilmişti hızlı yağ yakımı için ve ben 15 gündür 30 gr civarında günlük karb alıyorum proteini ise 60gr civarında alabiliyorum fakat düsük karb alınca kaslar hacim kazanmaz diyorlar sizce nasıl beslenmeliyim yardımcı olursanız sevinirim hedefim yağ yakmak ve kas kütlesi kazanmak ayrıca supplement tavsiye edermisiniz?
şimdi ben yağları yakarken kas yapmak istiyorum düsük karbonhidrat diyeti önerilmişti hızlı yağ yakımı için ve ben 15 gündür 30 gr civarında günlük karb alıyorum proteini ise 60gr civarında alabiliyorum fakat düsük karb alınca kaslar hacim kazanmaz diyorlar sizce nasıl beslenmeliyim yardımcı olursanız sevinirim hedefim yağ yakmak ve kas kütlesi kazanmak ayrıca supplement tavsiye edermisiniz?