ThePrestige99
Üye
Arkadaşlar selam öncelikle yaş 20 , boy 1.76 kilo 80 di şimdi 79 falandır . Haftanın 5 günü salona gidiyorum ;
30 Dakika Cardio + Tek Bölge Ağırlık çalışıyorum , 1 saati geçmiyor , aşırı yüklenme yapmıyorum , yağ yakmak yerine ters tepmemesi için , az çok bilgim var o konu hakkında . Forumdan ve çevremden aldığım bilgiye göre hem yağ yakarken kas yapmak için karbon hidrat ve protein karışımı br beslenme uygulamam lazımmış , bende şu şekilde besleniyorum 1 haftadır , hiçte yorgunluk bitkinlik hissetmedim bence beslenmem gayet iyi gidiyor . Sizin de yorumlarınızı alabilirmiyim ? Programım :
Kahvaltı :
2 yumurtalı , tek domatesli menemen
1 Kepek Ekmeği
100 Gram Lor
Öğle Yemeği ( Spordan Önce ) veya (sonra) :
Öğrenciyim arkadaşlar, malum zamanları denk getiremeyebiliyoruz ..
3 Adet Tavuk But Derisiz
100 Gram Makarna
Spordan hemen sonra , 35 gr Karbon ve 7.5 Gr Protein li Meyveli yoğurt içiyorum .
Akşam yemeği :
150 Gr Tavuk Göğüs
400 Gram Cacık ( 1/4 bardak suyla .
1 Kepek Ekmeği
Akşam yemeğinden 30 dakika sonra ise Elma yiyorum arkadaşlar
Toplamda = 161 Gr Karbonhidrat + 125 Gr Protein = 1.640 Gram , Bence kiloma göre karbonhidrat ve antremanıma göre aldığım protein yeterlidir . Siz deneyimli arkadaşlarım ve büyüklerimin yorumlarını bekliyorum .
30 Dakika Cardio + Tek Bölge Ağırlık çalışıyorum , 1 saati geçmiyor , aşırı yüklenme yapmıyorum , yağ yakmak yerine ters tepmemesi için , az çok bilgim var o konu hakkında . Forumdan ve çevremden aldığım bilgiye göre hem yağ yakarken kas yapmak için karbon hidrat ve protein karışımı br beslenme uygulamam lazımmış , bende şu şekilde besleniyorum 1 haftadır , hiçte yorgunluk bitkinlik hissetmedim bence beslenmem gayet iyi gidiyor . Sizin de yorumlarınızı alabilirmiyim ? Programım :
Kahvaltı :
2 yumurtalı , tek domatesli menemen
1 Kepek Ekmeği
100 Gram Lor
Öğle Yemeği ( Spordan Önce ) veya (sonra) :
Öğrenciyim arkadaşlar, malum zamanları denk getiremeyebiliyoruz ..
3 Adet Tavuk But Derisiz
100 Gram Makarna
Spordan hemen sonra , 35 gr Karbon ve 7.5 Gr Protein li Meyveli yoğurt içiyorum .
Akşam yemeği :
150 Gr Tavuk Göğüs
400 Gram Cacık ( 1/4 bardak suyla .
1 Kepek Ekmeği
Akşam yemeğinden 30 dakika sonra ise Elma yiyorum arkadaşlar
Toplamda = 161 Gr Karbonhidrat + 125 Gr Protein = 1.640 Gram , Bence kiloma göre karbonhidrat ve antremanıma göre aldığım protein yeterlidir . Siz deneyimli arkadaşlarım ve büyüklerimin yorumlarını bekliyorum .