residente_calle
Üye
2 gündür yazamadım foruma netim gittiği için.
Öncelikle şunu söyleyeyim Animal Cuts güzel gidiyor
Herhangi bir yan etki yok, terletmesi ve enerjisi yerinde.
Kan sonuçlarını animal'a başlamadan önceki gün aldım, kolestrol sınırda çıktı (bu da geçmişte çok sakatat vs tükettiğim için olsa gerek) onun haricinde anormal bir şey yok. Doktora protein tozu ve animal'dan bahsettim kötü bi şey demedi.
2 günlük beslenmeleri hatırlamıyorum ama diyeti aşmadım fazla.
Bugun gögüs + biceps calıstım bench ve incline yine zorladı ancak barbell , alternative ve biceps curl gayet iyiydi, kilo artırdım. Kas antrenmanından sonra 35 dakika kardio calıstım, 25 dakika kosu bandı + 10 dakika bisiklet olmak üzere.
Antrenmandan sonra evde mangal partisi vardı, maalesef ki haslanmıs tavuk yiyemedim, ama yagsız tavuk sisleri ve köfteleri yemeye gayret ettim, tabii ipin ucunu biraz kacırdım ama ekmek vs hiçbişey yemedim, sadece karbo niyetine olsn diye biraz patates salata + bol normal salata yedim. Bira, kola vs'ye her zamanki gibi (diyette olduğumdan beri yani
) hayır dedim.
Mangalda fazla kacırınca solugu kosu bandında aldım ve tam 60 dakika ort. 7.5 km/s hızda kostum/ yüksek tempoda yürüdüm, aralarda 100 mt sprintlerle vücudu şaşırtmaya calıstım
Beslenme:
Sabah (ant öncesi)
4+2li omlet, yulaf+nesfit
Ögle (ant sonrası)
mangal (200-300 gr tavuk-kırmızı et) + patates salatası + bol salata
Ara ögün
1 avuc fındık + yesil cay
Aksam:
150 gr tavuk gögüs haslanmış ve tuzsuz + bol salata + 2 yemek kasıgı k. makarna
Yatmadan önce
400 ml yarım yaglı süt.
Öncelikle şunu söyleyeyim Animal Cuts güzel gidiyor

Herhangi bir yan etki yok, terletmesi ve enerjisi yerinde.
Kan sonuçlarını animal'a başlamadan önceki gün aldım, kolestrol sınırda çıktı (bu da geçmişte çok sakatat vs tükettiğim için olsa gerek) onun haricinde anormal bir şey yok. Doktora protein tozu ve animal'dan bahsettim kötü bi şey demedi.
2 günlük beslenmeleri hatırlamıyorum ama diyeti aşmadım fazla.
Bugun gögüs + biceps calıstım bench ve incline yine zorladı ancak barbell , alternative ve biceps curl gayet iyiydi, kilo artırdım. Kas antrenmanından sonra 35 dakika kardio calıstım, 25 dakika kosu bandı + 10 dakika bisiklet olmak üzere.
Antrenmandan sonra evde mangal partisi vardı, maalesef ki haslanmıs tavuk yiyemedim, ama yagsız tavuk sisleri ve köfteleri yemeye gayret ettim, tabii ipin ucunu biraz kacırdım ama ekmek vs hiçbişey yemedim, sadece karbo niyetine olsn diye biraz patates salata + bol normal salata yedim. Bira, kola vs'ye her zamanki gibi (diyette olduğumdan beri yani

Mangalda fazla kacırınca solugu kosu bandında aldım ve tam 60 dakika ort. 7.5 km/s hızda kostum/ yüksek tempoda yürüdüm, aralarda 100 mt sprintlerle vücudu şaşırtmaya calıstım

Beslenme:
Sabah (ant öncesi)
4+2li omlet, yulaf+nesfit
Ögle (ant sonrası)
mangal (200-300 gr tavuk-kırmızı et) + patates salatası + bol salata
Ara ögün
1 avuc fındık + yesil cay
Aksam:
150 gr tavuk gögüs haslanmış ve tuzsuz + bol salata + 2 yemek kasıgı k. makarna
Yatmadan önce
400 ml yarım yaglı süt.