Yağ yakmak + kas geliştirmek mümkün mü?

Merhaba ben 21 yaşındayım 178boy, 63kg. Fitnessa kısa süre önce başladım 2 kilo verdim hemen. Dengesiz yaşadığımdan dolayı göbek bölgemde yağlanma oldu ilk olarak onlardan kurtulmak istiyorum. Ama kaslarımı da geliştirmek istiyorum bu yüzden 1 gün cardio, 1 gün antreman yapıyorum.

Merak ettiğim konu ikisi birden mümkün müdür? Mümkünse nasıl bir program uygulanması gerekiyor? Nasıl beslenmesi gerekiyor?

Türkiye dışında bulunuyorum burdaki hocalar çok ilgisiz o yüzden tek yardım alacağım yer burası. Çok teşekkürler :)

Hem cardio hem hacim için ben şunu öneriyorum her idmanda 30 dakika koşu,40 dakika hacim idmanı..hacim idmanı da pramide dayalı yani ilk hafif ağırlık çok tekrar yavaş yavaş ağırlık artar tekrar azalır usulune dayalı..ve 1 saat 10 dakikalık idman sonrası 10 dakika bisiklet ..bence bu işi götürür...

ben haftada 6 gun spora gıdıyorum hevesle :)

1 gun body
1 gun kondısyon dersıne gırıyorum

toplamda 3 gun body 3 gun kondısyon

kaslarım daha velırgınlesdı ve buyuyorlar aynı zamanda kondısyonda cok guzel ter atıyorum ve bolgesel hareketler yapıyoruz 1 saat boyunca ınanın bel kalmadı

100cm dı 84 oldu ayın 25 ı gene ölcu alıncak bel 80 olur gıbıme gelıyor cunk uyenı aldıgım pantolon suan olmuyor dusuyor kemerde yetersız kalıyor o derece

iyi beslenıyorum tavuk gogusu ton balıgı vb proteını bol besınler yıyorum ve yag az tuketıyorum genelde haslama yıyorum balıkları ızgara yapıyoruz ton balıgınında yagını dokup yıyoruz veya lıght

abur cuburda kestık sekerı kahvaltıda caya bıle dokmuyorum onun yerıne ıncır kurusu hurma gıbı seyler yıyorum sekerı meyveden kuruyemısten almaya calısıyorum emyve suyu antremandan sonra ıcıyorum

zayıflamam gerekmıyor artık hocalarımda dıyor ben genede dıkakt edıyorum salmıyorum kendımı dolapta dondurma var 1 haftadır yıyemedım hafta sonu yıcez artık :)

Back
Yukarı