yağlı bir vücutla vg

arkadaşlar vg ye başlayalı 1.5 ay oldu ilk başlarda gerçekten çok sıkılıyordum bi ara bunaldım bırakma safhasına gelmiştim fakat sabır sabir diyerek arkadaşlarımında bana katılmasıyla moralmen yukseldim ve simdi gerçekten isteyerek ve zevk alarak yapıyorum

ancak her ay sonu fotoğraflarımı cekmeye karar verdim 1.5 ay oldu her gün antrenmandan önce 10 dk koşu bandında tempolu koşuyorum bu beni hem ısındırıyor hemde terlememi sağlıyor fakat yağlarımın erimediğini farkettim. vg dolayısıyla iştahım çok açık iyi besleniyorum hergun antremandan sonra tavuk - kırmızı et - balık tüketiyorum . kaslarım sıktımı çok sert oluyor fakat görünüşü gerçekten kötü ve yüzümdeki yağlanmada henüz azalmadı . lütfen yorumlarınızı esirgemeyin . sorum şu bu yağlardan kurtulmak için başka birşey yapmam gerekiyormu . biliyorum halk arasında dolaşan yağlar kasa dönüşür lafi yanliş ama bir türlü yakmam gerekiyor yağları

not : eğer gerekiyorsa fotoğrafları yukleyebilirim

takip ettigim program

1. gün goğüs - önkol

2. gün omuz - arkakol

3.gün sırt - bacak

hergün fix bilek - mekik çalışıyorum

boy 1.92 kilo 82 . ince bi görünümüm var boy uzun oldugu icin fakat vücut yağlı

eger fit bir vucut istiyorsan burdaki arkadaşlarında dediği gibi ya kardio yapıcaksın yada superset çalışıcaksın. çalıştığın salondaki hocan bu konuda seni yönlendirecektir.

10 dk koşu hıcbırsey yag yakımı 20 dk dan sonra başlar sızın yaptıgınız 10 dk kosu sadee ısınmak ıcındır zayıflamak ıstıyorsanız once kardıo ardından body yapın benım gıbı
1 ayda 6 cm belım ınceldı

Back
Yukarı