Yağsız Büyümek için Örnek Beslenme Programı (Günlük)

bbye başlayalı 2 hafta oldu ..haftada 4 5 gün vucut gelistirme yapan biri olarak inanın bu beslenme dietlere uymak cok zor ki günde 7.5 saat iş temposunda :)

ben 66.5 kgyim tartıda %8 yağ oaranı gösteriyo 177 boyundayım bu diet programını uygulayımmı uygun mu benim için her gün vücut çalışıyorum

Bilgiler için teşekkür edrim ben 85 kiloyum vücudumda sarkma oldu ve göğüste yağlanma var bunun için nasil beslenmeliyim süplement kullanmadan kaç kg karbon+ kaç kg protein almaliyim ve nasil idman yapmaliyim şimdiden teşkkür ederim

Merhabalar ben 77 kiloyum günlük almam gereken yağ -38.5 çıkıyor. Yani hiçbir şekilde şeker almayıp yağı ton balığı ve bunun gibi sağlıklı omega3 yağlardan mı almalıyım ve anlamadığım neden karbonhidratı 2.6 kg almalıyım ? kısacası ;

formüle göre : Günlük 77 x 2,2 - 77 x 3,3 = 304 gr protein
77 x 5,5 - 77 x 7,7 = 2.6 kg karbonhidrat
77 x 0,5 - 77 x 1 = -38.5 yağ

Doğru mu hesapladım ?

Hehe çok yanliş anlamişsin hesaplamayi aradaki (-) o sayiyla o sayi arasinda demek istemiş.Yani
kilonun 2.2 ile 3.3 kg arasi dedigi, 160 gr protein ile 254 gr protein arasi alin demek istiyor.

bu beslenmeyi yaptım. 1.83 boyundayım. 3 ayda 6 kg aldım. 91 kg oldum. bence kendinize göre düzenleyin.1.83 boyunda biri için cok fazla geldi.. yaglanma oldu.antrenman da kardiyo yapmama rağmen yağlanma oldu

Back
Yukarı