Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Iron Game dedi:dördüncü fotoda zam istiyen işçi gibi durmuşsun
heybet olarak zayıf ancak hırs bakımından iştah kabartıcısın
evet katılıyorum yenilerin yaptıgı en buyuk hata adeleyi yıpratmak ve geliştirmek yerine kayıp vermek zaten mantık hırsın heycanın önünde olsaydı hocalara iş kalmazdıacaliss dedi:ben de bu yasta baslamistim; su an 25 bitmek uzere...
cok fazla hata yaptim, ne ogrendiysem kendi hatalarimdan ogrendim (maalesef bodyforumtr felam yoktu o zaman)
agir giriyorum demissin, kesinlikle agir antremanlardan uzak dur. en azindan 20'ne gelene kadar sadece nefsini tatmin etmek icin vg yap, bu sure icerisinde daha sonraki yillarda yapmani onerdigim agir idmanlar icin cok guzel altyapi olusturabilirsin.
9 sene sonra vg'ye olan acligimi hala koruyorum, bu herkese nasip olmuyor. umarim sen de nice 9 seneler gorursun.. basarilar..
senin gelismen sayilmaz..o isi nasil becerdigini biliyorum ve hic onaylamiyorum. o yuzden eksik ve yalan yanlis bilgilerle kafa karistirmaomer41 dedi:yaşım 17 90 - 100 kg bench press basıyorum. dumbella presslemeyi 30 kg ile yapıyorum şimdi ben zarardamıyım flexor hocam bu kadar basmamalımıyım? basmassamda gelişemiyorum ama..=?ufalmalar yaşıyorum..