reddragona dedi:karın yağlı demişsin. 16 yaşında nasıl yağlanmayı beceriyorsunuz. Ben o yaşlarda ne kadar yemekde yesem 1 gram yağ tutmazdım, Sana şimdilik yapacağım en iyi tavsiye, ilaçlardan uzak durman, çünkü senle aynı ilaçı 25 yaşında biri kullansa, inanki sen ondan çok daha fazla zarar görüceksin. Ben senin yerinde olsaydım, 20 yaşına kadar, baskete yönelirdim ve kalsiyum ağırlıklı beslenirdim. Çünkü kemik gelişimini, boy uzamasını 20 li yaşlardan sonra yapamıyacaksın, hangi ilaçı kullansanda boyun uzamıcak. O yüzden bu yaşlarda boyunun uzaması için basket oyna ve zıpla. 1.90 boyunda olursan ve kas yaparsan, 1.70 boyundakilerden daha az kasında olsa, daha güçlü ve heybetli görünürsün. Benden sana tavsiye boyunu uzatmaya çalış, 1.78 yeterli diye düşünme, ilerde yarışlara katılırsan ve yarışmada 1.90 boyunda biri olursa çok üzülürsün...
ben normalde orman sporda lisanslı basketbol oyuncusuydum gram yağ yoktu bende de ayağımı aynı yerden kırdım sonradan bode başladım yağlar oluşunca ayağım koşularda fln ağrı veriyor aynı yerden 5 kez kırıldı