Yaşım 13 Yardıma İhtiyacım var

başlıktada belirttiğim gibi yaşım 13 ve sınıftaki arkadaşlarıma göre boyum ve kaslarım çok daha geliştiği belli oluyor.Bende kendimi kas olarak dahada geliştirdim.

şuan ölçülerim

Bel : 74cm
Göğüs : 75 cm Bu arada ölçülerimi doğru diye tahmin ediyorum
Omuz : 50 cm
Kol : 25 cm

boy : 1.70
Kilo : 45

işte esas sıkıntım kilo özellikle göğüs kafesimde var bu sıkıntı kollar aşşağıdayken yada yanlardayken bi sıkıntı yok ama kollarımı kaldırınca göğüs kafesimdeki kaburgaar hemen hemen sayılabiliyor.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-beslenme-tekni-t8692.html
bu link gerçekten faydalı ancak evde ve okulda bu şartları tamamen karşılamam zor gibi :S

bu durumu çoğunlukla karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenerek azda olsa giderdim ama bunu esas nasıl giderebilirim.

yani kısacası nasıl hacimlenebilrim?

Yorumlarınız için teşekkürler!!dumbelllls

Son düzenleme:
saol ypabileceğim 1-2 tiyo buldum kendime

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:33 ----------

yorumlarınızı bekliyorum !!

Ben senin yerinde olsam ne bulursam yerdim, bolca ekmek ye hiç aç kalma mutfağa her gidişinde gözüne ne ilişirse biraz biraz ye, kek pasta gibi şeyler. Tabi forumdaki dengeli beslenmeleride oku, proteinleri dengeli kahvaltıları vs. ama sonuç olarak bulduğunu ye, baktın iyice şişmanlıyosun ozaman durmaya başla ondan sonra sadece verdiğin linkteki konudaki gibi beslenmeye bak ;)

Back
Yukarı