Yaşım 14 olmasına ragmen boyum 146,5 yardım edin lütfen :( :(

14 yaşındayım boyum 146,5 doktora gittim doktor hormonlarında sorun olabilir dedi endokronolojiye yönlendirdi şu anda randevular dolu ne yapabilirim arkadaşlar yardım edin lütfen herkes dalga geçiyor birşey diyemiyorum cücü velet gibi lakaplar takıyorlar sinir krizi geçiriyorum arkadaşlar lütfen yardım edin :((

growth hormon eksikliğin olabilir burda sana yardım edebilcek biri olduğunu sanmıyorum doktorunla konuşman en iyisi bol bol annenin yaptığı yemeklerden ye çok süt iç basket oyna ip atla barfiks demirinde asılı kal bunlar iyi gelir ama hormonal bozukluğun varsa tedavi olursun

teşekkür ederim büyüme hormonu takviyesi alırsam boyum max ne kadar olur sizce ?[DOUBLEPOST=1519131324][/DOUBLEPOST]sizce zaman kaybetmeden bir an önce gideyimmi ?

Genelde 15 gün sonrasına ancak randevu oluyor. Tahlil sonuçları da 1-2 gün desen 20 güne rahatlarsın.

Onun dışında yeni nesilde ki boy ve vücut takıntısını çözemedim. Belki 15-16 yaşında ani boy atıp 1.90 olacan, belki 1.60 ın üstüne çıkamayacan. Sana cüce diyenlere sende deve de, çam yarması de ne biliyim biraz yaratıcı ol. Saçma sapan şeylere takılana kadar çocukluğunu yaşa. Boy uzamasa da iş görürsün ama çocukluk geri gelmez...

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim :( naapıyım bişeyde diyemiyorum bişey desem 10 kişi birden bana dalıyolar alay konusu oluyorum eskiden hiç dert etmiyodum ama ergenlige girince ister istemez dert etmeye başladım doktora gidince inş hormon ilacı yazarda biraz rahatlarım en azından bi ihtimal boyum uzayabilir diye

teşekkür ederim :( naapıyım bişeyde diyemiyorum bişey desem 10 kişi birden bana dalıyolar alay konusu oluyorum eskiden hiç dert etmiyodum ama ergenlige girince ister istemez dert etmeye başladım doktora gidince inş hormon ilacı yazarda biraz rahatlarım en azından bi ihtimal boyum uzayabilir diye

Uzamayı hormondan ziyade eklemler, kemikler etkiliyor sanırım ama yanlış bilme ihtimalim yüksek. Gerçi endokrin kontrolü sonrası seni ilgili yere de yönlendirir büyük olasılıkla. Boş ver o dalga geçenleri. Abi tavsiyesi dinle yaşının tadını çıkar

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 yaşındayım boyum 146,5 doktora gittim doktor hormonlarında sorun olabilir dedi endokronolojiye yönlendirdi şu anda randevular dolu ne yapabilirim arkadaşlar yardım edin lütfen herkes dalga geçiyor birşey diyemiyorum cücü velet gibi lakaplar takıyorlar sinir krizi geçiriyorum arkadaşlar lütfen yardım edin :((

Yaşın daha çok küçük.Sakın moralini bozma ve senle dalga geçenleri kesinlikle dikkate alma.

Sen yaşlarındayken boyum belki sen civarındaydı.Şu an uzun boylu birisi değilim ama o kıpkısa olan boyum şu an 1.73 (25 yaşındayım)
Öncelikli olarak hormonlarını kontrol ettirmen şart,ilk önceliğin bu olsun.Eğer hormonlarla ilgili bir sorun yoksa balık yağını kesinlikle tavsiye ederim(kendim de kullandım tecrübeyle sabittir.)

Saol Abi Teşekkür Ederim Yaptıklarıni Uygulayacagım Bu Arada Boyum 151 Olmuş Çok Mutluyum :)
Rica ederim senin adına çok sevindim :)

Ayrıca dün çok kapsamlı düşünüp yazamadım.Doktor işini bir an önce hallet.Mesela bende demir ve çinko eksikliği çıkmıştı.Hormon ve kan tahlili yaptır,zaten tahlil sonuçlarına göre doktor sana gerekli ilaçları yazar.

Ekstra olarak ilaçların yanı sıra düzenli bir şekilde süt,peynir,somon,balık yağı,kaynamış kemik suyu kullan.Ayrıca mümkünse jimnastik gibi bir spora başla.Eklemlerini esnet.Bu dediklerimi düzenli yaparsan boyunun uzamaması için bir sebep yok gibi görünüyor :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı